.

. Zdroj: Profimedia.cz

Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

Jeden z největších trendů letošního jara jsou zkrácené topy, které odhalují partii břicha. Do toho rozhodně nejdu, říkáte si teď možná. Ale následující inspirace vás třeba přesvědčí, že právě do tohoto trendu můžete jít i s postavou, která se vymyká přísným parametrům. Může vám to totiž fakt slušet!

Instagram je plný uniformních influencerek s tradičně hubenou postavou, které nosí velikost 34–36 a do oblíbených levisek se vejdou i tři týdny po porodu. A pak jsou tu i takové, které neúnavně pracují na procesu demokratizace ženského těla a dokazují, že je krásné v mnoha podobách.

Varhánky na břiše? Oblé boky? Chlouba! Nestyďte se za ně a klidně je ukažte. Nebojte se nosit poslední výkřiky módy, já se také nebojím! Přesně takhle motivačně působí Instagram influencerek, jako jsou Charli Howard, La’Tecia Thomas, Vivi Hoorn nebo Ali Tatler – dokazují, že když cvičíte a staráte se o své tělo, je to skvělé, ale neznamená to, že ho musíte kompletně proměnit. Krása, sebevědomí a spokojenost se přece běžně pojí i s velikostmi M a L, ne?

Nemusíte si dávat ultimátum ve stylu: „Až zhubnu pět kilo, budu nosit hezčí a víc sexy oblečení.“ Nebo si ho dokonce odpírat, protože „tohle nosí jen mladé a hubené holky“. Na přehlídce Chanel pro letošní jaro a léto předváděla modelka s normálními tvary Jill Kortleve (na úvodní fotografii) model s černou braletkou a růžovými kalhotami s vysokým pasem. Ano, tohle mohou a mají nosit ženy s plnými tvary. Vypadá to decentně a přitom to není „pytel“, který má opticky zakrýt nedostatky. Ostatně, jaké nedostatky?

Zkrácený top a plné tvary? Inspirujte se!

TIP NA VIDEO: Jak pomocí šatníku podtrhnout svou ženskost?