Video placeholde

Jak nosit šaty na podzim: 3 outfity, které budou slušet každé z vás!

Chcete nosit šaty, i když léto skončilo? Pořiďte si podzimní s dlouhým rukávem a kombinujte je s kabátem, koženým křivákem, plyšovou bundičkou, kozačkami a třeba i teniskami! 

Šaty patří mezi nejoblíbenější kousky celoročně. Je jasné, že si na konci října neobléknete stejné, které jste nosila na letní dovolené, ale i podzimní šaty jsou překrásné. Stále jim dominují květinové vzory, které jsou jen v trochu jiném barevném provedením. Zazáříte také v šatech se zvířecím potiskem, kostkou nebo proužky.

Ve finále je nošení šatů na podzim mnohem zábavnější disciplína než právě v létě, protože máte mnohem více možností, jak je kombinovat. Kdo si troufne, může si pohrát s barevnými nebo vzorovanými punčocháči, můžete střídat oblíbený maxi kabátek s koženým křivákem nebo zateplenou džínovou bundou a přidávat nejrůznější doplňky, jako jsou barety nebo třeba šály.

Také, co se týče bot, máte spoustu možností. Od pohodlných tenisek přes stylové biker boot až po prudce módní kozačky sahající klidně až nad kolena. Stačí mít chuť a čas si s outfitem trochu pohrát a uvidíte, že výsledek bude pokaždé skvělý.

Inspiraci najdete ve videu:

Video placeholde