Video placeholde

Jak nosit midi sukně na podzim: 3 outfity pro každou z vás!

Rozhodně se na podzim ani v zimě nevzdávejte oblíbených midi sukní! Stejně jako v létě vypadaly fantasticky s basic tričkem a teniskami, právě teď jim sluší roláky, svetry a kotníčkové boty. 

Midi sukně se trvale zakotvily v našich šatnících a my máme velkou radost! Dají se totiž nosit celoročně. Pokud ještě žádnou nemáte, je pravý čas to napravit. Aktuálně seženete v kolekcích podzimně laděné sukně v tlumených tónech a z materiálů, které jsou typické pro toto období (semiš, samet, kůže, tvíd). Pokud ale máte oblíbenou sukni, kterou jste nosila už v létě, neváhejte a kombinujte ji s hřejivými kousky.

K midi sukním se naprosto skvěle hodí pletené oversized svetry, ale i elegantnější roláky těsně na tělo. K této kombinaci můžete střídat trenčkot, teplejší kabátek, kožený křivák, zateplenou džínovou bundičku, zkrátka cokoliv z vašich oblíbených podzimních svršků.

A co boty? Když nám počasí hraje do karet, jsou jasnou volbou tenisky. A když trochu přituhne, sáhněte po kotníčkových botách chelsea, biker (i s podpatky) nebo vsaďte na kozačky.

Tipy na tři podzimní outfity s midi sukní najdete ve videu:

Video placeholde