Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Instagram @intimissimiofficial

Barevné trendy ve spodním prádle: Zvířecí vzory i černá klasika!

Spodní prádlo je už několikátou sezónu módním prvkem, který je důležitou součástí outfitu. Jaké jsou aktuální barevné trendy?

Pastelové tóny

Podprsenka nebo rovnou celý komplet v pastelových tónech žluté, oranžové, růžové, zelené nebo modré je letos v létě naprostou nutností. Ideální je kombinace s krajkou, která ve spojení s hravými odstíny vytváří perfektní soulad. A nebojte se podprsenku ukázat světu. Nechte vykukovat ramínko nebo odhalte efektně řešená záda.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

"In this bra, everything was thought around the comfort of lightness and modernity. The choice of the material of the shoulder straps, the one-piece knitted cup in 3D, the lace adapted to the cup, the soft microfiber basque. The way the Spacer works is designed for the everyday life and adapts to the different forms of women's breasts. "Gaëlle, Etam stylist. "Dans ce soutien-gorge, tout est pensé autour du confort de la légèreté et de la modernité. Le choix de la matière des bretelles, la coque tricotée d'un seul tenant en 3D, la dentelle adaptée à la coque, la basque en microfibre toute douce. La manière dont est travaillé le Spacer est pensé pour le quotidien et s'adapte aux différentes formes de seins des femmes." Gaëlle, styliste Etam. Ref: SPACER #etam #FRENCHLIBERTE #PowerfulLingerie

Příspěvek sdílený Etam (@etam),Dub 11, 2019 v 11:00 PDT

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 4

Nude odstín

Takzvané nahé prádlo v tělovém odstínu patří mezi oblíbené a aktuálně i velmi trendové! A protože výrobci vědí, že nude odstíny frčí, snaží se je nabízet v několika různých tónech, aby dokonale splynuly s kůží každé z nás. Když k podprsence obléknete ve stejném odstínu bezešvé kalhotky, vaše prádlo bude opravdu téměř neviditelné.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We are ready for Spring 🌿 @fannityfair #else #elselingerie #shopspring

Příspěvek sdílený else (@elselingerie),Bře 7, 2019 v 8:50 PST

Pokračování 3 / 4

Neobyčejná černá

Černé prádlo je klasika, ale rozhodně ne nuda! Když se černá spojí s krajkou a dalšími prvky, které vytváří jedinečné detaily, vznikne spodní prádlo, které je praktické, univerzální a ještě navíc pořádně sexy!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

It’s always lace bra + silk shirt season somewhere. {Mia bra RPD89S-CLD1233} #intimissimi #intimissimigirls #italianlingerie

Příspěvek sdílený Intimissimi (@intimissimiofficial),Dub 23, 2019 v 4:50 PDT

Pokračování 4 / 4

Zvířecí vzory

Leopardí, tygří i hadí potisky už ovládly naše šatníky i botníky a teď se šíří dál i do šuplíků se spodním prádlem. Nebojte se odvázat a pořiďte si podprsenku, kde se mísí hned několik barev najednou. Co takhle kombinace černé, hnědé a červené?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

To style a white shirt you need a colourful bra. Pic by @catarinamira {RSD1328} #intimissimi #italianlingerie

Příspěvek sdílený Intimissimi (@intimissimiofficial),Úno 20, 2019 v 4:47 PST