faithfullthebrand.com

faithfullthebrand.com Zdroj: archiv firem

5 jarních doplňků, které brzy zaplaví ulice!

Tyhle doplňky letos nutně potřebujete! A věřte, že si je tak zamilujete, že se jich nevzdáte ani v létě. 

Přírodní prvky

Ratanové nebo slaměné kabelky, které se nosily už loni, se přenesly i do letošní sezóny a jsou ještě mnohem populárnější. Přírodní barva i textura se skvěle hodí k bílým outfitům, takže třeba v kombinaci s bílými rozevlátými šaty a minimalistickými sandálky, jsou naprosto perfektní. Dobře si ovšem rozumí také se safari odstíny (khaki, béžová, cihlová, hnědá) nebo typicky jarními pastelovými. A pozor, přírodní materiály ovládly také náušnice!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Details❤️ #ootd 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Dub 20, 2019 v 1:24 PDT

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 5

Minimalistické sandálky

Kdybyste si měla letos pořídit jen jedny jediné boty, rozhodně by to měly být minimalistické jednobarevné sandálky s ultra tenkými pásky. Záleží už jen na vás, jestli sáhnete po těch s malým praktickým podpatkem, nebo dáte přednost vyššímu. A jakou barvu si vybrat? Nejlepší volbou jsou rozhodně černé, bílé nebo vínové.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Snow outside, sandals inside ☃️🌺

Příspěvek sdílený Darja Barannik (@darjabarannik),Úno 9, 2019 v 10:55 PST

Pokračování 3 / 5

Transparentní detaily

Velkým jarním trendem jsou futuristické plastové detaily, které ovládly především kabelky a boty. Pokud je pro vás průhledné kabelka, jejíž obsah může každý vidět, příliš velký zásah do soukromí, vsaďte na sandálky s transparentními pásky nebo průsvitné lodičky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

There was actually a bee sucking honey out of my top 🐝🌸 @ganni

Příspěvek sdílený Anouk Yve (@anoukyve),Dub 12, 2019 v 3:19 PDT

Pokračování 4 / 5

Ledvinky

Od té doby, co se ledvinky vrátily na módní výsluní, se jejich vzhled hodně změnil. Ty nejstylovější se totiž nápadně podobají kabelce, kterou si připnete místo pásku (velmi často ji můžete nosit i jako klasickou cross body kabelku). V kurzu jsou také velké ledvinky, které připnete křížem přes rameno. Nebojte se ledvinky nosit k šatům, vytváří skvělý kontrast, který zaujme!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Trying on outfits for fashion weeks and planning ahead to avoid overweight 🙈 At least I have the bag situation sorted out @danielsilfenbags #danielsilfen

Příspěvek sdílený JANKA POLLIANI (@polliani),Úno 10, 2019 v 10:26 PST

Pokračování 5 / 5

Velké náušnice

Posledním doplňkem, který nutně potřebuje každá milovnice žhavých trendů, jsou rozhodně velké zdobné náušnice. V tomto případě platí, čím větší a barevnější, tím lepší. Nebojte se kombinací zlatých prvků, třásní i třpytivých kamenů. Náušnice musí být co nejvíce vidět!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Details💜 #ootd 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Bře 25, 2019 v 8:12 PDT