Video placeholde

3 typy letních šatů, které musíte letos mít! Vyberte si ty svoje

Léto a šaty k sobě neodmyslitelně patří. Ale jaké si v nepřeberném množství vybrat? Pořiďte si jedny ze tří (nebo rovnou všechny), které vládnou letošní sezóně.

Košilové šaty

Pokud hledáte šaty, které můžete nosit prakticky nonstop, rozhodně si pořiďte košilové. Lichotí každé postavě, jsou univerzální a maximálně pohodlné. Můžete si vybrat, jestli vsadíte na dlouhé, nebo odhalíte opálené nožky. Vybírat můžete také z různých barevných provedení a vzorů. Puntíky, proužky a samozřejmě také květiny jsou trefou do černého!

Šaty s volánky

Vedle klasických košilových šatů, které patří mezi módní stálice, stojí letos také hravé šaty s kanýry na sukni. Objemné, ale vzdušné a rozevláté šaty si zamilujete. Opět si můžete vybrat, jestli si pořídíte krátké, midi, nebo maxi šaty.

Květinové šaty

Poslední typ šatů, který by vám neměl v letní výbavě chybět, jsou květinové. A to všech střihů, délek i barevných provedení. Můžete kombinovat dva trendy dohromady a pořídit si košilové nebo volánkové šaty s květinovým potiskem. Vybírejte z miniaturních kvítků přes větší pestrobarevné květiny až po velké tropické květy a listy.

Jaké šaty si pořídit, najdete ve videu:

Video placeholde