Sessun, 230 eur, www.sessun.com

Sessun, 230 eur, www.sessun.com Zdroj: Archiv firem

COS, 150 eur, www.cosstores.com
Zara, 899 Kč
Parka, HM, 949 Kč
Massimo Dutti, 6995 Kč
Mango, 2999 Kč
13
Fotogalerie

Netradiční bundy a kabátky pro první podzimní dny. Líbí se vám?

Právě teď nastává ten vzácný čas babího léta, kdy člověk ještě může vyrazit ven v šatech, ale zároveň přes sebe může přehodit i lehký kabát nebo bundu. Móda se tak zase stává zábavou, protože můžeme libovolně vrstvit! Jasně, že všichni milujeme a máme doma kožené křiváky, khaki parky, džínové bundy a kostkovaná saka. Co ale zkusit i něco méně tradičního?

Materiálem nadcházející sezony je bezesporu manšestr, který si nejprve podmanil saka a nyní přesedlá i na bundy a kabáty. Přitažlivé jsou hlavně jeho odstíny, které tak dokonale souzní právě s podzimem – hnědá, tmavá starorůžová, lahvově zelená nebo hořčicově žlutá... Manšestr je letos zkrátka tím, čím byl loni samet.

Podobně mu sekunduje semiš– ten vypadá skvěle hlavně v kombinaci s takzvanou svrchní košilí, což je poměrně netradiční kousek, který můžete nosit místo obligátní džínové nebo kožené bundy. A nezapomeňte přidat pásek!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Sun is back 🌝 @massimodutti #dressedindutti

Příspěvek sdílený Jeanne (@jeannedamas),Bře 21, 2018 v 7:34 PDT

Rovný střih košile se ostatně stal inspirací i pro současné trenčkoty. Parky pro změnu připomínají zmuchlané šusťákové bundy, které na druhou stranu můžete bez obav strčit do batohu, když se oteplí.