Instagram.com

Instagram.com Zdroj: Instagram

Trendy manikúra na léto, kterou si zvládnete udělat sama!

Trendy manikúra, kterou si zvládnete vytvořit sama doma? Jasně! Přesně takové jsou nadcházející letní trendy. Poradíme vám, jak na ně!

Půl na půl

Vyberte si dva barevné laky na nehty, které budete chtít kombinovat. Potom si celé nehty nalakujte světlejší ze dvou barev ve dvou vrstvách. Když vám lak zaschne, připravte si šablonky, které určí rovnou linii a zakryjí spodní část nehtů. Pak naneste tmavší lak, opět ve dvou vrstvách. Nakonec celé nehty přetřete ještě průhledným zpevňujícím lakem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Trending at 17 Crosby: glossy red + sweet, muted lilac.

Příspěvek sdílený Paintbox (@paintboxnails),Dub 1, 2019 v 6:15 PDT

Další tipy na trendy manikúru najdete na další stránce >>

Pokračování 2 / 5

Ozdobné kamínky

"Šperky" na nehtech jsou aktuálně velký hit, který si poměrně snadno vytvoříte sama doma. Stačí vám k tomu průhledný lak, drobné korálky, perličky nebo kamínky a speciální nehtové lepidlo. Nejdříve nalakujte nehty dvěma vrstvami průhledného laku a nechte zaschnout. Potom pomocí lepidla přilepte korálky nebo kamínky na nehty. Nemusíte je skládat na každý nehet stejně, čím víc bude design různorodý, tím lepší. Na závěr naneste další dvě vrstvy transparentního laku, který ozdoby zafixuje a také trochu zjemní jejich hrany.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I LOVE SHORT NAILS 🤟🏻 #beadsjewelrynail #unistella 🙆🏻‍♀️

Příspěvek sdílený Park Eunkyung (@nail_unistella),Kvě 10, 2018 v 9:41 PDT

Pokračování 3 / 5

Efektní čmáranice

Na první pohled vypadá tato manikúra složitě, ale pokud se do ní pustíte, sama uvidíte, že nic těžkého to není. Čím víc je totiž nepřesná, tím je krásnější. Stačí, když si pořídíte tenkou černou fixu na nehty a můžete začít tvořit. Jako základ dejte průhledný, ale klidně i nude nebo bílý lak. Pak libovolně nakreslete symboly a ornamenty a nechte fixu zaschnout. Když se vám něco nebude líbit, snadno "malůvku" odlakujete a můžete to zkusit znovu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

MINIMAL #slimenail 😘 @j.u.s.t.m.k

Příspěvek sdílený Park Eunkyung (@nail_unistella),Kvě 5, 2018 v 5:41 PDT

Pokračování 4 / 5

Metalický efekt

V kurzu jsou aktuálně také metalické laky, takže pokud si doma nechcete na nehty lepit kamínky ani vlastnoručně malovat obrazce, stačí si jen pořídit stříbrný, zlatý nebo třeba měděný lak. K dosažení perfektního vzhledu vaší manikúry ještě na závěr naneste top coat s leskem, který lak nejen zafixuje, ale také ještě více rozzáří.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

C H R O M E is where the 🖤 IS

Příspěvek sdílený Paintbucket (@paintbucketnails),Bře 3, 2018 v 7:09 PST

Pokračování 5 / 5

Barevné proužky

Kdo by nemiloval proužky! V létě je můžete nosit nejen na šatech a halenkách, ale také na nehtech. A čím barevnější, tím lepší. Takže vsaďte na barevný podklad a na něj si pak pomocí tenkého štětečku namalujte libovolné svislé nebo vodorovné pruhy. Každý nehet může být jiný, proto klidně experimentujte!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Weekend mani date? Nails and friends go hand in hand. 🥂

Příspěvek sdílený Paintbox (@paintboxnails),Úno 24, 2017 v 10:54 PST