.

. Zdroj: profimedia.cz

.
.
.
.
.
6
Fotogalerie

Trendy barvy vlasů na podzim pro blondýnky, brunetky i černovlásky!

Ačkoliv si ještě naplno užíváme léto, podzimní trendy se na nás valí ze všech stran. A my si už teď pokládáme otázku – budou stále v kurzu ombré a inkoustově černá?

Skořicové ombré

Tento odstín nosí aktuálně královna Beyoncé, takže není divu, že se z něj stal jeden z nejžhavějších trendů nadcházejícího podzimu. Ideální je především pro brunetky, které chtějí své vlasy osvěžit a dodat jim lesk. Na horní části vlasů zůstane vaše barva, délky se zesvětlí a následně natónují hřejivým skořicovým odstínem.

Odstín nosí: Beyoncé, Eva Longoria, Jenna Dewan

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Další barvy vlasů najdete na dalších stránkách >>>

Pokračování 2 / 5

Špinavá blond

Název sice nezní nijak lichotivě, ale samotný odstín je perfektní! Je to vlastně letošní nástupce techniky bronde, kde se objevovalo více kontrastních tónů. Špinavá blond, které se říká také "mushroom blonde", je mnohem více přirozenější. Sem tam se v ní objeví zlatavý pramínek.

Odstín nosí: Gigi Hadid, Blake Lively, Sarah Jessica Parker

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 5

Černá se zlatými odlesky

Narozdíl od uplynulých let, kdy frčely inkoustově černé vlasy s nádechem do červena nebo fialova, letošní trend pro černovlásky je jiný – zlatavé odstíny. Nebojte se, nemyslíme blond pramínky! Jen o něco málo světlejší (než černá) náhodné prameny, které na slunci hází překrásné zlatavé odlesky.

Odstín nosí: Tessa Thompson, Mila Kunis, vévodkyně Meghan

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Měděná s oranžovými odlesky

Kdo si potrpí na výrazné barvy, musí letos vyzkoušet speciální odstín měděné s tóny oranžové. Tahle kombinace je pro podzim jako stvořená a je neuvěřitelně provokativní, ale zároveň prudce elegantní.

Odstín nosí: Julianne Moore, Kate Bosworth, Emma Stone

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Pastelově růžová

Do hry se opět vrací také pastelově růžová. Kdo se nebojí experimentovat, měl by ji rozhodně vyzkoušet. Můžete vsadit na přeliv nebo jen ozvláštnit pár libovolných pramínků. A že si připadáte na takové experimenty stará? Podívejte, jak růžový tón vlasů sluší herečce Helen Mirren (74)!

Odstín nosí: Helen Mirren, Hailey Baldwin, Maisie Williams

.
. | Zdroj: profimedia.cz