Korektor Soft Touch, SynCare, k dostání v lékárnách nebo na syncare.cz, 350 Kč/10 ml

Korektor Soft Touch, SynCare, k dostání v lékárnách nebo na syncare.cz, 350 Kč/10 ml Zdroj: archiv firem

...
Denní omlazující péče Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 799 Kč/50 ml
Bioaktivní omlazující mléko, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 899 Kč 200 ml
Noční hydratační maska, Revitalising sleeping mask, Marionnaud Skin Système Hydrate, 489 Kč
...
7
Fotogalerie

Říjnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Udělejte si v říjnu radost novinkami, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybraly jsme pro vás ty nej!

Noční hydratační maska, Marionnaud

Oblíbenou řadu odličovacích a čisticích přípravků Skin Système: Reset aktuálně doplňuje zbrusu nová řada výrobků s hydratačním a vyživujícím účinkem Hydrate a také řada pečující, vypínací a projasňující Pro Age Lift. Hydratační řada obsahuje dva denní krémy (výživný a osvěžující), noční masku, oční gelový krém, krém na ruce, výživu na rty a textilní masky. Vyzkoušejte například noční masku, jejíž základními ingrediencemi jsou voda ze švýcarských ledovců bohatá na minerály, extrakt z divoké macešky pro hloubkovou hydrataci a rostlinný cukrový komplex pro vyhlazení pleti. Maska dodá vaší pleti potřebnou šťávu! Ihned po probuzení poznáte rozdíl, protože přes noc se do pleti doslova napumpuje vláha, a pokožka tak bude výrazně jemnější, svěžejší a celkově obnovená.

Noční hydratační maska, Revitalising sleeping mask, Marionnaud Skin Système Hydrate, 489 Kč
Noční hydratační maska, Revitalising sleeping mask, Marionnaud Skin Système Hydrate, 489 Kč | Zdroj: archiv firem

Bioaktivní omlazující mléko, Nobilis Tilia

S novinkami přichází také česká přírodní značka aromaterapeutické kosmetiky Nobilis Tilia. Mezi novinkami najdete například sprchový gel Geraniový, koupelové oleje Zdraví, Klid a Radost a v neposlední řadě bioaktivní omlazující mléko s anti-age účinkem, které pečuje, vyživuje a obnovuje pružnost pokožky. Vedle rostlinných olejů v bio kvalitě obsahuje také unikátní látku z kokosového oleje, který působí jako plnohodnotná rostlinná alternativa silikonu. Sametové mléko je tak ideální pro všechny ženy, které chtějí navrátit své pokožce přirozenou pružnost a posílit její půvab.

Bioaktivní omlazující mléko, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 899 Kč 200 ml
Bioaktivní omlazující mléko, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 899 Kč 200 ml | Zdroj: archiv firem

Voděodolný korektor, SynCare

Potřebujete skrýt drobné nedokonalosti na pleti, jako jsou jizvičky, kruhy pod očima nebo třeba pigmentové skvrnky? Sáhněte po zbrusu novém korektoru české značky SynCare, který slibuje schopnost krytí až 18 hodin! Díky takzvané invisibility technologii se opticky přizpůsobí vaší barvě pleti a stane se téměř neviditelným. Lehká emulze se příjemně nanáší a snadno se rozetře do ztracena. Výsledkem je perfektní krytí nedokonalostí, sjednocení pleti s celodenním efektem a jako bonus i jemná pleť, protože korektor obsahuje zvláčňující složky proti vysoušení.

Korektor Soft Touch, SynCare, k dostání v lékárnách nebo na syncare.cz, 350 Kč/10 ml
Korektor Soft Touch, SynCare, k dostání v lékárnách nebo na syncare.cz, 350 Kč/10 ml | Zdroj: archiv firem

Regenerační balzám na rty, Eucerin

Vysušené a popraskané rty nás mohou trápit prakticky celoročně. V létě jsou na vině sluneční paprsky, na podzim studený vítr a v zimě zase mráz. Proto je třeba o rty celoročně pečovat. Pomoci vám může regenerační balzám, který okamžitě uleví suchým i bolavým rtům a zanechá je viditelně jemné a vláčné. Má totiž unikátní zklidňující a regenerační složení a navíc obsahuje vitamíny C a E. Tenhle parťák bude od teď jezdit všude s vámi!

...
... | Zdroj: archiv firem

Denní omlazující péče, Yves Rocher

Pokožka si po létě zaslouží extra péči! Pořádnou dávku regenerace jí můžete dopřát v podobě denního omlazujícího krému z řady Elixir Jeunesse pro zářivou pleť. Příjemná gelovo-krémová struktura pokožku spolehlivě hydratuje, dodá jí matný vzhled a navíc ji ochrání před negativními vlivy vnějšího prostředí.

Tip: Až do 25. října můžete tento krém získat zdarma. Stačí si jen založit věrnostní kartu Yves Rocher a nakoupit nad 89 korun.

Denní omlazující péče Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 799 Kč/50 ml
Denní omlazující péče Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 799 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Pěna do koupele, AUTHENTIC toya® AROMA

Také milujete dlouhé koupele, při kterých si krásně prohřejete celé tělo, odpočinete si a vyčistíte mysl? Ještě více vám tenhle rituál zpříjemní pěna do koupele s osvěžující a omamnou vůní hroznového vína a grepu. Díky jemnému složení bez parabenů si takovou relaxační koupel můžete dopřát klidně každý den. A díky velkému balení (600 ml) vám vydrží opravdu dlouho.

Pěna do koupele AUTHENTIC toya® AROMA grapes & grapefruit, 59 Kč/600 ml
Pěna do koupele AUTHENTIC toya® AROMA grapes & grapefruit, 59 Kč/600 ml | Zdroj: archiv firem