Video placeholde

Podzimní péče o pleť: Vsaďte na pleťové masky

Příchod podzimu znamená pro naši pleť řadu změn. Přes léto dostala zabrat dlouhými pobyty na slunci, teď zase trávíme čas ve vytápěných místnostech. Tato kombinace má za následek dehydrataci a pleť potřebuje zregenerovat. Máme pro vás tipy, co jí dopřát na podzim.

Pro perfektní pleť, která bude vypadat zdravě i bez dokonalého líčení, je potřeba velká dávka péče. Masky sice nepatří na seznam každodenních rituálů, ale ve chvílích, kdy pleť ztrácí svůj obvyklý šarm, jsou jejich účinky naprosto klíčové. Pokud potřebujete pleti dodat intenzivní péči, je pleťová maska sázka na jistotu. Účinně vyživí, rozjasní, vyhladí vaši pleť a podpoří přirozenou obměnu kožních buněk.Namaskujte se

Speciální náplasti jsou určené k péči o okolí očí.
Speciální náplasti jsou určené k péči o okolí očí. | Zdroj: El Nino

Pleťové masky se obvykle aplikují jednou až dvakrát týdně v silné vrstvě na důkladně vyčištěnou pleť, nechají se působit několik minut a poté se opláchnou, případně sloupnou či sundají - to záleží na typu masky. Pleťové masky určené jen na problematická místa lze používat častěji. Díky blahodárnému působení vybraných extraktů a vitamínů bude vaše pleť při pravidelném používání masek svěží, jemná a projasněná.

Článek pokračuje na další straně.>>>

Pokračování 2 / 3

Hloubkové ošetření

Hlavním kritériem výběru pleťové masky je typ pleti: suchá, normální, smíšená, mastná, ale existují samozřejmě i univerzální masky pro všechny typy pokožky. Řada značek má v sortimentu pleťových masek optimální řešení pro různé problémy s pletí. Například masky Gabriella Salvete pomáhají zmírnit akné, známky únavy, zjemnit linky a vrásky, dosáhnout zpevnění a liftingu povadlé pokožky.

Říkáte si, že od toho máte krém, tak na co ještě používat další podobný produkt? Každodenní péče je důležitá, ale masky fungují jako forma lokálního hloubkového ošetření, která má vaše běžné snažení posílit a zvýraznit, takže se vyplatí investovat do pravidelného zkrášlovacího rituálu. Navíc si u toho na chvíli parádně odpočinete.

Už jste vyzkoušely pleťové masky Gabriella Salvete?
Už jste vyzkoušely pleťové masky Gabriella Salvete? | Zdroj: El Nino

Pokračování 3 / 3

Pořádně čistěte           

Podzim je ideální čas na hloubkové čištění, protože už pleť nevystavujeme tolik slunečním paprskům, které by ji mohly podráždit. Můžete vyzkoušet napařit pleť nad nádobou s horkou vodou, do které kápnete pár kapek tea tree oleje. Póry se tak krásně uvolní, pleť se vyčistí a péči můžete zakončit maskou. Všechny pečující látky se tak lépe dostanou, kam mají, a pleť bude zářivá.