.

. Zdroj: archiv firem

.
.
Odstín lesku Major Player, INC.redible, 260 Kč
.
.
31
Fotogalerie

Odstíny hroznů i výrazná konturka: Jaké rtěnky vládnou tomuto létu?

Rok strávený téměř nepřetržitě v rouškách a respirátorech ovlivnil svět líčení více, než se může na první pohled zdát. Pozornost z výrazně namalovaných očí se ale s postupným ožíváním světa opět začíná vracet ke rtům. Je tedy správný čas na to vytáhnout odvážné rtěnky z kosmetických koutů a ideálně k nim přidat ještě pár nových odstínů. Hitem tohoto léta jsou především čtyři odstíny. A ani v jednom vás jen tak někdo nepřehlédne.

Oranžovo-červené tóny

Červené rty jsou klasika, letní měsíce si ale říkají přeci jen o něco šťavnatějšího. Místo šarlatových a vínových odstínů si proto k ruce vezměte rtěnky v tónech zralých pomerančů a rozpáleného slunce. Oranžová je letos absolutním hitem jak v oblasti módy, tak ve světě kosmetiky. Na rtech bude vypadat skvěle hlavně v matné verzi, doplněná pouze o řasenku a perfektně upravené obočí.

TIP NA VIDEO: Podívejte se historii rtěnky

Video placeholde

Článek pokračuje na další straně >>>

Pokračování 2 / 4

Jako tmavé hrozny

Jako kdybyste vyrazila do lesa na borůvky nebo právě ochutnala zralé ostružiny ze zahrady. Tmavší odstíny fialové a vínové jsou většinou spjaté s podzimní sezónou, letos se ale o slovo začaly hlásit už během léta. Jak je správně aplikovat? Dobrá zpráva je, že se nemusíte snažit o 100% perfektní nanesení (které navíc u tmavších odstínů bývá dost zrádné). Barvu nejprve naneste na prsty a těmi poté jemně poklepejte rty. Více barvy aplikujte do středu, okraje nechte ale spíše ve stylu, jako kdybyste před chvílí zrovna dostala pořádný polibek.

Pokračování 3 / 4

V hlavní roli konturka

Pro někoho pohroma, pro někoho absolutní nadšení. Trendy z 90. let i přelomu tisíciletí zažívají velký návrat a nejinak tomu je v případě líčení rtů. Vezměte si proto k ruce tmavší konturku a o něco světlejší tělovou rtěnku a vytvořte si dvoubarevný look jako vystřižený z inspirativního okénka Rachel z Přátel.

Pokračování 4 / 4

Vysoký lesk

Pamatujete na mladé dívky z přelomu tisíciletí, které si v růžové teplákovce s „véčkovým“ mobilem v ruce neustále aplikovaly lesk na rty? Tato éra, které dominovala především rozverná Paris Hilton, je zpět. Přeci jen je ale o trochu uhlazenější a stylovější. Lesk na rty, ať už ten bezbarvý nebo v tělových až hnědých odstínech, se vám tak i tak letos bude hodit. Čím lesklejší rty budou, tím lépe. A pokud toužíte po skutečném trendy looku, přidejte na oči ještě neonové či fialkové matné stíny. Na letní party zcela ideální look!