Chrissy Teigen

Chrissy Teigen Zdroj: profimedia.cz

Největší vlasové proměny roku: Krátké sestřihy, ofiny i změny barvy!

Mila Kunis letos oslnila tmavšími vlasy a ofinou, Emilia Clarke zase pixie sestřihem. Jaké další slavné ženy se rozhodly radikálně změnit svou image novým účesem?

Kdo: Emilia Clarke (32)

Kdy: září

Proměna: Jen co jsme si stihli zvyknout, že Emilia Clark není blondýnou jen ve Hře o trůny, naservírovala nám další razantní změnu. Herečka si nechala vlasy radikálně zkrátit a od září nosí takzvaný pixie sestřih. Na Instagram napsala, že účes je inspirovaný dobou, kdy spolu chodili Gwyneth Paltrow a Brad Pitt a měli oba přesně takový sestřih.

Emilia Clarke
Emilia Clarke | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 9

Chrissy Teigen (33)

Kdy: září

Proměna: I Chrissy Teigen se rozhodla letos na podzim výrazně zkracovat. Aktuálně nosí takzvaný bob, tedy zkrácené mikádo, které sahá ještě pár centimetrů nad ramena. Krátké vlasy ji ale brzy omrzely, a tak se teď znovu pyšní extrémně dlouhou hřívou (samozřejmě díky prodlouženým vlasům).

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 9

Cardi B (26)

Kdy: Srpen

Proměna: I americká rapperka Cardi B propadla trendu zkracování. Jako čerstvá maminka zřejmě zatoužila po účesu, který bude snadný na úpravu. Pixie střih jí opravdu sluší! Stejně jako Chrissy Teigen ovšem krátké vlasy pravidelně střídá s dlouhými, které si většinou nechává naplést na koncerty.

Cardi B
Cardi B | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 9

Sophie Turner (22)

Kdy: červen

Proměna: Další hvězda Hry o trůny, která se proměnila v blondýnku. Na rozdíl od Emilie Clarke ovšem v seriálu vystupovala jako zrzka. Už půl roku se pyšní nejenom platinovou hřívou, ale také kratšími vlasy a podle všeho je se svou proměnou nadmíru spokojená.

Sophia Turner
Sophia Turner | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 9

Mila Kunis (35)

Kdy: květen

Proměna: Herečka se v květnu rozhodla své kaštanově hnědé vlasy ztmavit na černou, a dokonce předvedla i ofinu. Ta jí za více než půl roku dorostla, ale havraní vlasy nosí Mila stále.

Mila Kunis
Mila Kunis | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 6 / 9

Scarlett Johanson (34)

Kdy: duben

Proměna: Image dlouhovlasé panenky Barbie už herečka dávno zavrhla. V dubnu se ovšem rozhodla pro další změnu, z blondýnky se proměnila v brunetku.

Scarlett Johanson
Scarlett Johanson | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 7 / 9

Leighton Meester (32)

Kdy: duben

Proměna: Opačnou proměnu podstoupila ve stejné době herečka Leighton Meester. Z brunetky se proměnila na platinovou blondýnku. Její kadeřnice jí prý po radikálním odbarvení nanesla na vlasy speciální masku, kterou nechala působit dlouhých šest hodin, aby herečka neměla zničené vlasy.

Leighton Meester
Leighton Meester | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 8 / 9

Rosie Huntington-Whiteley (31)

Kdy: únor

Proměna: Letos v zimě zatoužila po změně image i supermodelka Rosie Huntington-Whiteley. V únoru předvedla nový účes se vzdušnou ofinou.

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 9 / 9

Daisy Ridley (26)

Kdy: leden

Proměna: Hvězda nové trilogie Star Wars se v lednu letošního roku nechala odbarvit na blond, ale brzy svého rozhodnutí litovala. Nějaký čas nosila světle hnědé vlasy s nádechem dozrzava a aktuálně je znovu brunetka.

Daisy Ridley
Daisy Ridley | Zdroj: prof