.

. Zdroj: Shutterstock

Letní kosmetické nezbytnosti. Jak i v horku vypadat skvěle?

V létě většina žen vzhledem k vysokým teplotám sází na důkladnou hydrataci a lehčí a přirozenější líčení. Důležité je, aby make-up i v horku nebo při vodních radovánkách zůstal na místě. Které kosmetické vychytávky by neměly chybět ve vaší kosmetické taštičce?

1. Impregnace řas

ARTDECO přichází s unikátní transparentní lehkou gelovou řasenkou Waterproof Maker, která přemění vaši běžnou řasenku na voděodolnou. Tato speciální impregnace se nanáší na vaši řasenku jako top coat a velmi rychle zasychá. Lze použít i samostatně pro podtržení vašeho přírodního letního vzhledu.

.
. | Zdroj: BCM

2. Pečující rtěnka pro šťavnaté rty

Pečující rtěnka Hydra Care Lipstick poskytuje trojitý výživný efekt pro měkké a hladké rty. Skládá se ze tří částí obsahujících aktivní látky. Dvě vnější části hýčkají rty s extraktem swertia chirata, indické rostliny, která zajišťuje hladký povrch rtů. Zvláštní peptid způsobuje, že se rýhy na rtech zaplní a vaše rty tak vypadají plnější.

.
. | Zdroj: BCM

Textury prostřední části jsou charakterizovány kyselinou hyaluronovou známou pro její zvlhčující vlastnosti. Pravidelně používání této pečující rtěnky bez parabenů poskytuje dlouhotrvající výživu vašich rtů. Krémová textura rtěnky se rovnoměrně vpije a zanechá lehký a měkký pocit na rtech.

.
. | Zdroj: BCM

Tato voňavá rtěnka je dostupná ve čtyřech odstínech se středním krytím pro přirozený vzhled: č. 10 „berry oasis" zahalí vaše rty do jemného tónu bobulí, č. 20 „rose oasis" do lehké růžové. Odstín č. 30 „apricot oasis" vaše rty rozsvítí barvou světlé meruňky, zatímco č. 40 „nature oasis" jim dodá jemný, nude tón. Rtěnka je dermatologicky testována a je vhodná na jakýkoliv typ pokožky.

3. Hydratační kapsle s kyselinou hyaluronovou

Čistá forma kyseliny hyaluronové obsažená v hydratačních kapslích Skin Yoga zaručuje okamžitou intenzivní hydrataci, jejímž výsledkem je viditelné zmenšení vrásek a zářivý fresh vzhled. Lze použít při momentální dehydrataci či dlouhodobě dehydrované pleti jednadvaceti denní kúrou. Každý den, nejlépe ráno, aplikujte jednu kapsli na vyčištěnou pleť a poté naneste hydratační krém, nejlépe z řady Skin Yoga. Balení obsahuje 21 kapslí, které nebyly testovány na zvířatech.

.
. | Zdroj: BCM

4. Hydratační tónovací krém

Moisturizing Skin Tint s vitaminem E poskytuje dokonalou kombinaci péče a make-upu. Ultra lehký, tónovací denní krém s jemnou vůní poskytuje svěží a dokonalý odstín a zároveň zakryje nedokonalosti pleti. Textura kombinuje lehkost a pružnost gelu s příjemným pocitem krému. Obsahuje vzácné výtažky z lýkovců, maliníkových listů, japonské kamélie, kyselinu hyaluronovou a antioxidanty. Tónovací krém je dostupný ve třech odstínech – č. 3 „Light“, č. 6 „Medium“, č. 9 „Dark“. Produkt je vhodný i pro citlivou pokožku.

.
. | Zdroj: BCM

5. Make-up, který vydrží i v létě

Dlouhotrvající tekutý make-up Long Lasting Foundation s měkkou krémovou formulí vám poskytne volitelný stupeň krytí – od nepatrného až po vysoké. Nejen během horkých dnů oceníte, že make-up obsahuje aktivní složky pohlcující mastnotu, ochranný faktor SPF 20, kyselinu hyaluronovou a vitamin E. Krycí schopnost lze přizpůsobit potřebám; póry jsou viditelně jemnější, pleť se zdá hladší a je perfektně zmatněná.

.
. | Zdroj: BCM