Video placeholde

Květnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Jakou kosmetiku vyzkoušet v květnu? Vybraly jsme pro vás produkty, které teprve před pár dny dorazily na trh. 

Multifunkční balzám Wonder Worker, Bloom & Blossom

Multifunkční beauty produkty jsou v posledních letech skutečným svatým grálem. A jedním takovým je i balzám Wonder Worker od britské značky Bloom & Blossom. Do dnešní doby je jako dělaný, protože si poradí jak s vysušenýma rukama z věčného používání dezinfekčních gelů, tak s rozpraskanými rty, které trpí pod nasazeným respirátorem. Stejně tak se postará o ztvrdlou nehtovou kůžičku i o jemnou dětskou pokožku. A co za tímto zázrakem stojí? Především kombinace vysoce hydratujícího bambuckého másla, vitamínu E, který je skvělým antioxidantem, zklidňujícího levandulového oleje a regeneračního lanolinu.

Bloom & Blossom multifunkční balzám Wonder Worker, 50 ml, 460 Kč
Bloom & Blossom multifunkční balzám Wonder Worker, 50 ml, 460 Kč | Zdroj: archiv firem

TIP NA VIDEO: Omlazující cvičení pro krásnou pleť

Video placeholde

Další kosmetické novinky najdete na následující stránce >>

Pokračování 2 / 8

Denní a noční krém Milovaná maminka, Havlíkova apotéka

Stále přemýšlíte, jaký dárek pořídit mamince ke Dni matek, který připadá už na tuto neděli? V tom případě zkuste novinku od Havlíkovy apotéky, která je zároveň limitovanou edicí. Krém Milovaná maminka je vhodný jak pro denní, tak noční péči a hodí se především pro ženy, které pleť potřebují důkladně vyživit. Produkt navíc obsahuje stoechiol – olej získávaný CO2 extrakcí z Levandule stoechas, který obnovuje svrchní část pokožky a zmírňuje známky stárnutí. Speciální kombinace účinných složek navíc přispívá ke snížení hloubky mimických vrásek a zmírňuje citlivost pokožky.

Denní i noční krém Milovaná maminka, Havlíkova apotéka, 30 ml, 474 Kč
Denní i noční krém Milovaná maminka, Havlíkova apotéka, 30 ml, 474 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 3 / 8

Šampon proti lupům

Oblíbená česká značka Manufaktura rozšiřuje svoji řadu pivní kosmetiky o nový šampon proti lupům. Kromě benešovského piva Ferdinand a výtažku z ječmene, chmele, rozmarýnu či lišejníku obsahuje také unikátní patentovanou látkou dandrilys, která je přírodní alternativou pyritionu zinku, nejčastěji využívanou přísadou v přípravcích pro boj s lupy. Po použití šamponu je efekt redukce lupů znát až 72 hodin. Produkt má navíc protizánětlivé účinky, zklidňuje citlivou pokožku hlavy, zmírňuje svědění a začervenání a normalizuje tvorbu mazu.

Extra jemný zklidňující šampon proti lupům s pivem a bylinami, Manufaktura, 255 ml, 269 Kč
Extra jemný zklidňující šampon proti lupům s pivem a bylinami, Manufaktura, 255 ml, 269 Kč | Zdroj: archiv firem

TIP NA VIDEO: Trendy střihy vlasů na letošní rok

Video placeholde

Pokračování 4 / 8

Nová řada produktů Pro Climate, dm drogerie

Společnost dm drogerie se spojila s Technickou univerzitou v Berlíně a společně vymyslely nový, ekologičtější přístup k výrobě drogistických produktů. Princip nové řady Pro Climate spočívá v tom, že všechny přípravky jsou nejen klimaticky neutrální, ale také neutrální k životnímu prostředí. Při jejich výrobě totiž dochází k eliminaci i vykompenzování negativních dopadů na životní prostředí. Označení Pro Climate odteď ponese několik privátních značek dm drogerie včetně produktů alverde. Mezi nimi najdete například vynikající olej na holení s vitaminem E, který je vhodný pro citlivou pokožku.

Olej na holení z řady Pro Climate, alverde prodává dm drogerie, 100ml, 109 Kč
Olej na holení z řady Pro Climate, alverde prodává dm drogerie, 100ml, 109 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 5 / 8

NovAge 4týdenní intenzivní kúra s vitaminem C, Oriflame

Vitamin C je klíčový nejen pro naše tělo, ale také pleť. Nejúčinnější je, když je zcela čerstvý, neboť postupem času jeho účinnost klesá. Kosmetická značka Oriflame proto přišla s novinkou, která umí čerstvost vitaminu uchovat, a vaše pleť tak dostane tu nejlepší možnou péči. Vyzkoušejte čtyřtýdenní pleťovou kúru, jejíž hlavní částí je roztok s 10% vitaminem C ProCeuticals. Jeho pravidelné používání redukuje nerovnoměrnou pigmentaci, zpomaluje tvorbu a projevy melaninu, vyrovnává a rozjasňuje tón pleti a zajišťuje důležitou ochranu před UV zářením a volnými radikály.

NovAge ProCeuticals 10% roztok s vitaminem C (4 x 7 ml), Oriflame, 1599 Kč
NovAge ProCeuticals 10% roztok s vitaminem C (4 x 7 ml), Oriflame, 1599 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 6 / 8

Vlasová koupel pro obnovu řídnoucích vlasů, oolaboo

Trápí vás nebo vaše blízké slabé nebo řídnoucí vlasy? V tom případě potřebujete přípravek, kterým jim dodá vitalitu a energii. Skvěle se k tomu hodí novinka v podobě speciální vlasové koupele od značky oolaboo. Péče má až terapeutické účinky. Její hlavní složkou je zelený čaj, který tenké a řídnoucí vlasy jemně umyje a zároveň jim dodá potřebnou sílu a harmonii. Díky obsahu máty navíc namáhanou pokožku hlavy krásně zklidní a zchladí. Přidaný kofein ještě pomůže s vyrovnáním následků hormonálních změn, které často za úbytkem vlasů stojí, výrazně podpoří regeneraci vlasových folikul i růst stávajících vlasů.

Vlasová péče pro obnovu slabých a  řídnoucích vlasů, oolaboo, 250 ml, 1106 Kč
Vlasová péče pro obnovu slabých a řídnoucích vlasů, oolaboo, 250 ml, 1106 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 7 / 8

Krém CC Water, Erborian

Korejská kosmetika Erborian navazuje na svůj celosvětový hit CC Crème novinkou CC Water, která se dá zařadit jak do pleťové péče, tak dekorativní kosmetiky. Její konzistence se pohybuje na pomezí lehkého gelu a vody, takže rozhodně nečekejte namáhavé zatížení pleti. CC krém je krásné lehký a okamžitě splyne s pokožkou. Kromě zapouzdřených pigmentů, které se zbarví do požadovaného odstínu až při kontaktu s teplem a pod jemným tlakem, obsahuje také kyselinu hyaluronovou, která pleť hydratuje a zregeneruje natolik, že bude prozářená, zdravá a svěží.

CC Water, Dore, Erborian, 40 ml, 1165 Kč
CC Water, Dore, Erborian, 40 ml, 1165 Kč | Zdroj: archiv firem

TIP NA VIDEO: Jak se zbavit kruhů pod očima?

Video placeholde

Pokračování 8 / 8

Antibakteriální gel na ruce, Indulona

Indulona patří mezi krémové evergreeny, teď ovšem na trh uvádí vlastní řadu antibakteriálních gelů na ruce. Obsahují mořské minerály a panthenol a za minutu zničí až 99,9 % bakterií (včetně Salmonelly) a kvasinek. Zároveň díky svému složení chrání pokožku rukou, které tak nejsou zbytečně namáhané a vysušované.

Antibakteriální gel na ruce Mořské minerály, Indulona, 100 ml, 69,90 Kč
Antibakteriální gel na ruce Mořské minerály, Indulona, 100 ml, 69,90 Kč | Zdroj: archiv firem