...

... Zdroj: istock.com

Zpevňující denní krém proti vráskám Q10 Power, Nivea, cca 300 Kč/50 ml
Panenská sůl do koupele, Natural Mallorca, 440 Kč/ 400 g
Tělový peeling 9 divů plodů Botanica Slavica, prodává: vemzu.cz,  259 Kč/ 400g
Čistící mléko Anti-Stres, Bio Bachovky, prodává: bio-bachovky.cz, 668 Kč/150 ml
Přírodní šampon na vlasy Almond Oil, Nature Box, prodává: alza.cz, 135 Kč/385 ml
7
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v říjnu neobejdete!

Podzim je oficiálně tady a s ním i unavená pleť a vysušené vlasy, které v létě dostaly pořádně zabrat. Je na čase pořídit si arzenál, který dá vaši pleť i vlasy pořádně do kupy. A některé kosmetické produkty vás zbaví také chmurné nálady. 

Zpevňující denní krém proti vráskám, Nivea

Produkty Nivea Q10 oslavily letos v září už 20 let na trhu. Pokud jste ještě nevyzkoušela sílu koenzymu Q10, je pravý čas. Pleť je totiž po létě unavená a vysušená a má větší sklony k tvorbě vrásek, a proto je třeba zasáhnout. Tento zpevňující denní krém slibuje výrazné zpevnění pleti už za dva týdny a viditelné zredukování vrásek za čtyři týdny. Jeho patentované složení s koenzymem Q10 obsahuje 10× více kreatinu, který stimuluje produkci kolagenu. Zkuste ho kombinovat s nočním krémem proti vráskám od Nivey, který pleť celou noc intenzivně hydratuje.

Zpevňující denní krém proti vráskám Q10 Power, Nivea, cca 300 Kč/50 ml
Zpevňující denní krém proti vráskám Q10 Power, Nivea, cca 300 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Balzám pro dokonalou barvu rtů, eos

Oblíbená značka balzámů na rty eos představuje podzimní novinku s názvem Color Boost. Jedná se o balzám v kelímku, který obsahuje inovativní technologii. V závislosti na hodnotě pH, vlhkosti a přirozeném odstínu rtů se po nanesení nového balzámu zbarví rty do jemné nebo zářivě růžové, podle toho, který ze dvou odstínů si pořídíte. Novinka nezapomíná ani na samotnou péči a jako všechny balzámy značky eos obsahuje bambucké máslo, hydratační jojobový olej, a navíc antioxidant vitamín E nabízející maximální výživu pro ještě šťavnatější a hebčí rty.

Balzám na rty Color Change Rose, eos, 192 Kč/7 g, prodává: parfumerie Douglas
Balzám na rty Color Change Rose, eos, 192 Kč/7 g, prodává: parfumerie Douglas | Zdroj: archiv firem

Tělový peeling Botanica Slavica, vemzu.cz

Tělový peeling 9 divů plodů Botanica Slavica, prodává: vemzu.cz,  259 Kč/ 400g
Tělový peeling 9 divů plodů Botanica Slavica, prodává: vemzu.cz, 259 Kč/ 400g | Zdroj: archiv firem

Panenská sůl do koupele, Natural Mallorca

S chladnými večery přichází i touha napustit si horkou vanu a relaxovat. Skvělým koupelovým parťákem je koupelová sůl s jemnou vůní moře, která vás vrátí zpět na letní dovolenou u moře. "Královna solí", jak se panenským krystalům ze solného květu říká, pokožku efektivně regeneruje, hydratuje a vyživuje. Navíc i příjemně provoní. Díky vybraným přírodním ingrediencím navíc působí aromaterapeuticky. Po takové koupeli se budete cítit jako znovuzrozená.

Panenská sůl do koupele, Natural Mallorca, 440 Kč/ 400 g
Panenská sůl do koupele, Natural Mallorca, 440 Kč/ 400 g | Zdroj: archiv firem

Přírodní šampon s mandlovým olejem, Nature Box

Zbrusu nová značka přírodní kosmetiky přináší šetrnou péči o pokožku i o vlasy. Vyzkoušejte třeba veganský šampon s mandlovým olejem, který je vhodný pro všechny typy vlasů. Svěží mandlovou vůni doplňuje netradiční kombinace bergamotu, růže, magnolie, pižma a vanilky. Šampon obsahuje 100% za studena lisovaný mandlový olej, který je plný vitamínů a působí jako antioxidant. Po použití budou vaše vlasy krásně hebké a plné objemu.

Přírodní šampon na vlasy Almond Oil, Nature Box, prodává: alza.cz, 135 Kč/385 ml
Přírodní šampon na vlasy Almond Oil, Nature Box, prodává: alza.cz, 135 Kč/385 ml | Zdroj: archiv firem

Antistresové čisticí mléko, Bio Bachovky

Podzim je považován za roční období, kdy na nás častěji než dřív padá špatná nálada, někdy se i více stresujeme. A právě proto byste měli do svého kosmetického repertoáru zařadit i zázračné produkty obsahující Bachovy esenciální oleje. Vyzkoušejte třeba anistresové čisticí mléko, které obsahuje unikátní kombinace Bio-Bachovek proti stresu a jemnou přírodní vůni šalvěje s levandulí, které přináší uvolnění od každodenních stresových situací. V řadě s názvem Anti-Stres najdete také čisticí tonikum, denní i noční krém, sprchový gel nebo tělový peeling.

Čistící mléko Anti-Stres, Bio Bachovky, prodává: bio-bachovky.cz, 668 Kč/150 ml
Čistící mléko Anti-Stres, Bio Bachovky, prodává: bio-bachovky.cz, 668 Kč/150 ml | Zdroj: archiv firem