Hydratační mlha Anti-Pollution Mist, Grown Alchemist, prodává douglas.cz, 780 Kč

Hydratační mlha Anti-Pollution Mist, Grown Alchemist, prodává douglas.cz, 780 Kč Zdroj: archiv firem

Krémový gel na opalování Dry Touch Oil Control SPF 30, Eucerin, dostupný v lékárnách, 505 Kč
Lesk na rty Stellar Gloss, Dior, prodává fann.cz, 999 Kč
Vlasový krém působící přes noc Care Restore, Neuro, 859 Kč
Denní krém Krásná zahradnice, Havlíkova apotéka, prodává havlikovaapoteka.cz, 387 Kč
Přírodní pleťový peeling Něžné pohlazení, dieNikolai, prodává biodynamickakosmetika.cz, 500 Kč
8
Fotogalerie

Dubnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Vytoužené jaro je konečně tady! A i když jeho start rozhodně není takový, jak jsme si představovaly, je důležité si ho začít užívat. Prvním krokem může být třeba objednání zbrusu nového hydratačního krému, rudé rtěnky nebo třeba krému na opalování, který se bude hodit i na sezení na balkóně nebo na zahradě. 

Hydratační mlha, Grown Alchemist

Australská značka představila jarní novinku v podobě 100% přírodní hydratační mlhy, která dodá pleti okamžitou vlhkost, vyhladí vrásky, podpoří jemné linie obličeje a zároveň poskytne i potřebnou ochranu před znečištěním. Oceníte ji obzvlášť, když často vystavujete pleť modrému záření z monitorů a také slunečnímu záření. Díky speciálním aktivním složkám pleti dodá opravdu vše potřebné. Mějte ji neustále u sebe, ať už u počítače nebo třeba v kabelce.

Hydratační mlha Anti-Pollution Mist, Grown Alchemist, prodává douglas.cz, 780 Kč
Hydratační mlha Anti-Pollution Mist, Grown Alchemist, prodává douglas.cz, 780 Kč | Zdroj: archiv firem

Denní krém Krásná zahradnice, Havlíkova apotéka

Také Havlíkova apotéka na jaro připravila novinky, a to hned rovnou celou řadu. Po Vlasovém opraváři, který obsahoval výtažky z fazolí a cibule, přichází petrželová pleťová řada Krásná zahradnice. A proč právě petržel? Obsahuje třikrát více vitamínu C než pomeranč a působí proti únavě. Denní krém s petrželovým olejem projasní a sjednotí pleť, redukuje vrásky a také pigmentové skvrny. Dopřejte pleti potřebný restart!

Denní krém Krásná zahradnice, Havlíkova apotéka, prodává havlikovaapoteka.cz, 387 Kč
Denní krém Krásná zahradnice, Havlíkova apotéka, prodává havlikovaapoteka.cz, 387 Kč | Zdroj: archiv firem

Biodynamický pleťový peeling Něžné pohlazení, dieNikolai

Abyste pleť důkladně připravily na jaro, je vhodné zařadit do pravidelné péče také pleťový peeling, který vás spolehlivě zbaví všech nečistot a odumřelých buněk. Ideálním pomocníkem je 100% přírodní peeling Něžné pohlazení obsahující léčivý přírodní jíl, mouku z hroznových jader a vinný kámen. Tento peeling je suchý, a tak si z něj můžete vytvořit také pleťovou masku. Pro vytvoření peelingu stačí přimíchat prášek do čisticího gelu či mléka. Masku získáte tak, že prášek spojíte s tonikem, sérem či pleťovým krémem.

Přírodní pleťový peeling Něžné pohlazení, dieNikolai, prodává biodynamickakosmetika.cz, 500 Kč
Přírodní pleťový peeling Něžné pohlazení, dieNikolai, prodává biodynamickakosmetika.cz, 500 Kč | Zdroj: archiv firem

Opalovací gel, Eucerin

Příští týden už přijdou konečně jarní teploty, a i když zatím musíme většinu času trávit doma, rozhodně není na škodu se vybavit alespoň jedním opalovacím krémem. Ten využijete i na sezení na balkóně, terase či zahrádce. Vyzkoušejte zbrusu nový opalovací gel od Eucerinu, který má na pokožce okamžitý zmatňující efekt. Tento gel s ultralehkým složením poskytne vaší pleti špičkovou ochranu bez pocitu nánosu hutného krému. Snadno se roztírá, nelepí, nemastí a nezanechává žádné stopy. Tímhle opalovákem se bez protestů natře i váš manžel a děti, slibujeme!

Krémový gel na opalování Dry Touch Oil Control SPF 30, Eucerin, dostupný v lékárnách, 505 Kč
Krémový gel na opalování Dry Touch Oil Control SPF 30, Eucerin, dostupný v lékárnách, 505 Kč | Zdroj: archiv firem

Krém na ochranu vlasů, Neuro

Důkladnou péči si samozřejmě zaslouží i vlasy, a to především pokud je pravidelně vystavujete extrémním teplotám při fénování, žehlení či kulmování. A díky novému krému na ochranu vlasů od značky Neuro – Paul Mitchell nemusíte péči o vlasy věnovat téměř žádný čas. Působí totiž přes noc, když spíme. Vlasy tak mohou nerušeně regenerovat. Bohatá receptura obohacená o technologii HeatCTRL® opravuje poničené vlasové vlákno a dodává vlasům chybějící vlhkost. Jen si to představte, ráno se vzbudíte a vlasy jsou hladké, jemné a poddajné.

Vlasový krém působící přes noc Care Restore, Neuro, 859 Kč
Vlasový krém působící přes noc Care Restore, Neuro, 859 Kč | Zdroj: archiv firem

Lesk na rty, Dior

I když doma ani pod rouškou nalíčené rty nikdo neocení, myslete na světlejší zítřky! Dior představuje naprostou novinku v podobě lesků na rty, které fungují také jako balzám, a tak hydratují, zjemňují i vyživují rty. Vybrat si můžete hned z několika různých odstínů od nude až po temně červené. Až zahodíte roušku, zamilujete si ho!

Lesk na rty Stellar Gloss, Dior, prodává fann.cz, 999 Kč
Lesk na rty Stellar Gloss, Dior, prodává fann.cz, 999 Kč | Zdroj: archiv firem

Deodorant, Borotalco

Ať už vyběhnete ven, nebo praktikujete spíše domácí cvíčení, neměli byste zapomínat na ochranu před potem a zápachem. Skvělým pomocníkem jsou deodoranty z řady Borotalco Active, které obsahují mikrokapsli, která se aktivuje přímo během pohybu a při pocení. Mikrokapsle tak uvolňují extra vůni přesně v okamžiku, kdy je to nejvíc potřeba. Naším favoritem je svěží vůně mandarinky a neroli, která vás nakopne ke sportovním výkonům.

Deodorant ve spreji Active Mandarin a Neroli, Borotalco, 120 Kč
Deodorant ve spreji Active Mandarin a Neroli, Borotalco, 120 Kč | Zdroj: archiv firem