Hailey Bieber

Hailey Bieber Zdroj: profimedia.cz

Beauty tipy modelky Hailey Bieber: Přirozené líčení a omlazování pomocí krve!

Třiadvacetiletá modelka Hailey Bieber (za svobodna Baldwin) dává ve volném čase přednost přirozenému a svěžímu vzhledu, na večer má raději lesky na rty něž rtěnky a nedá dopustit na kosmetické ošetření, jehož průběh je tak trochu děsivý. 

Jen lehký make-up

Hailey patří mezi ty slavné ženy, které si silného líčení díky své profesi užívají dost, a tak ve volném čase dávají přednost přirozenému looku. Sama jednou prohlásila, že kdyby byla v líčení tak šikovná jako její kamarádka Kylie Jenner, možná by se také malovala více. Ale takhle si prý vystačí se svou pětiminutovou rutinou, do které patří tónovaná podkladová báze v tyčince, tvářenka, tvarující gel na obočí, řasenka a hydratační rtěnka v odstínu, na který má zrovna ten den náladu. Většinu jejích líčidel tvoří produkty od minerální značky bareMinerals, která je na různých e-shopech k dostání i u nás.

Na večer jedině lesk!

Většina žen to má obráceně a k různým večerním příležitostem volí rtěnku a naopak přes den raději sáhnou po lesku na rty. Hailey nosí rtěnku přes den, a když se chystá na rande se svým manželem Justinem Bieberem nebo na večírek s přáteli, vsadí raději na lesk. Ten je podle ní mnohem praktičtější kvůli pití, jídlu i líbání. Nikde se vám nerozmaže a jednoduše ho i bez zrcátka znovu nanesete.

Každodenní péče o pleť

Ráno i večer Hailey dopřává své pleti krátkou, ale intenzivní péči. Pokaždé začíná čisticím gelem, který obsahuje kokosový olej. Následně nanese na pleť hydratační sérum a péči zakončí hydratačním krémem. Na den volí s SPF, na noc bez něj. Zhruba jednou týdně aplikuje po vyčištění pleti hydratační masku. A to je všechno!

Speciální procedury

V dnešní době by bylo poněkud podezřelé, kdyby vám americká hvězda tvrdila, že žádné zkrášlovací procedury nepodstupuje. Hailey otevřeně přiznává, že v těchto ohledech velmi ráda experimentuje a že už vyzkoušela ledaco. Několikrát do roka chodí na takzvanou plazmaterapii, která omlazuje a regeneruje pleť. Ošetření funguje tak, že se pacientovi odebere krev, ta se odstředí, aby se získala plazma, která je následně ultra tenkou jehličkou vpichovaná pod kůži. Podle Hailey je to nejlepší metoda na udržení mladistvého vzhledu pleti!