...

... Zdroj: istock.com

Kosmetika, bez které se v listopadu neobejdete!

Možná si právě teď lámete hlavu, čím potěšíte své blízké letos na Vánoce, obíháte obchody a sjíždíte e-shopy o sto šest! Udělejte si chvilku pauzu a potěšte i sama sebe. Připravily jsme pro vás kosmetické produkty, které jsou pro listopad jako stvořené. Uvidíte, že chladná rána i deštivé dny budou hned o něco méně smutné. 

Vlasová regenerace

Vlasy sice brzy schováte pod čepici, ale než se nadějeme, zase nás čeká jaro a léto, kdy chceme oslňovat lesklou a zdravou hřívou.Proto je na čase začít o své vlasy maximálně pečovat. Jedním z pomocníků vám může být rostlinný extrakt s éterickými oleji, který stimuluje mikrocirkulaci a vyživuje pokožku hlavy. Výsledkem jsou krásné a zdravé vlasy! Přípravek stačí používat jednou týdně, takže vám vydrží až do jara!

Regenerační extrakt pro pokožku hlavy Complexe 5, René Furterer, 859 Kč
Regenerační extrakt pro pokožku hlavy Complexe 5, René Furterer, 859 Kč | Zdroj: archiv firem

Omlazení pleti

Snad každá z nás touží zastavit stárnutí a mít pleť jako ve dvaceti. Udělejte si radost omlazujícím krémem, který nejenom zabraňuje předčasnému stárnutí, ale také chrání vaši pleť před vnějšími vlivy. Právě v tomto období si navíc oblíbíte gelovo-krémovou strukturu, která nezanechává mastnou pokožku. Naopak jí dodává matný vzhled.

Denní omlazující péče Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 719 Kč
Denní omlazující péče Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 719 Kč | Zdroj: archiv firem

Přidejte noční péči

Možná cítíte, že pleť potřebuje důkladnější péči. Můžete tedy přidat duální obnovovací noční krém Reversalist od AVONu. Skládá se ze dvou přípravků s rozdílnými aktivními složkami, které aplikuejte střídavě po týdnu. Tím se zabraňuje pleti, aby si zvykla na jeden krém. Takže zatímco první týden pleť vyživujete a podporujete obnovu pleťových buněk, druhý přípravek redukuje viditelnost vrásek.

Třeba duální obnovovací noční krém Reversalist, Avon, bežná cena: 700 Kč
Třeba duální obnovovací noční krém Reversalist, Avon, bežná cena: 700 Kč | Zdroj: Avon

Hydratace pro citlivou pleť

A do třetice péče o pleť. Tentokrát pro ty, kteří cítí, že je jejich pokožka napjatá a vysušená. Aby ne, jeden den ještě svítí slunce, zatímco další je skoro na nule a tvář bičuje vítr. není divu, že pleť trpí a vysušuje se. A přitom všichni víme, že vysušená pokožka rychleji stárne. Zkuste třeba intenzivní noční krém od Taliky, který hydratuje, pomáhá neutralizovat volné radikály a opravovat DNA kůže. Navíc zklidňuje pokožku a díky mangovému máslu ji i vyživuje.

Talika Photo Hydra Night Cream
Talika Photo Hydra Night Cream | Zdroj: Talika

Luxusní péče

Když naši pleť ošetříme krémem, zaslouží si i další skvělou péči. Třeba kompaktní pudr, který zajistí pleti svěžest až na osm hodin a skvěle zafixuje make-up, ale zároveň zabraňuje lesknutí a pomáhá pokožce zachovávat přirozenou hydrataci. Kromě toho vypadá plochá pudřenka se zrcátkem naprosto luxusně. Vybrat si můžete z univerzálního průsvitného odstínu a čtyř dalších zabarvených.

Kompaktní transparentní pudr, La Mer, 2290 Kč
Kompaktní transparentní pudr, La Mer, 2290 Kč | Zdroj: archiv firem

Královna večírků

Sezóna firemních večírků i rodinných oslav se blíží! A vy si zasloužíte být královnou! Vsaďte na praktickou paletku očních stínů, kde najdete třpytivé odstíny, které na párty nikdo nepřehlédne, ale i klasiku, kterou můžete využít na denní líčení. Díky tomu, že jsou stíny voděodolné, se rozhodně nemusíte bát to na večírku pořádně rozjet!

Paletka očních stínů Magnif´Eyes, Rimmel, 299 Kč
Paletka očních stínů Magnif´Eyes, Rimmel, 299 Kč | Zdroj: archiv firem

Zasloužený relax

A po návratu z divokého mejdanu nebo po celém dni v práci si zasloužíte pořádný relax! Užijte si proto dlouhou sprchu nebo horkou koupel spolu se sprchovým olejem, který jemně čistí, nádherně voní a zanechává pokožku sametově hladkou. Pak už jen stačí zachumlat se pod deku a začíst se do oblíbené knížky!

Sprchový olej, L´occitane, 530 Kč
Sprchový olej, L´occitane, 530 Kč | Zdroj: archiv firem