Video placeholde

Košile jsou hitem. Nosí se odhalená ramena, květiny i mašle

Košile už nejsou jen symbolem formálního oblečení do práce. Letos se stávají součástí casual looku, jsou výrazné, dají se skvěle nosit k džínům a ještě lépe – i k letním šortkám.

Bílou nebo černou košilí v klasickém střihu nic nezkazíte, nicméně letos si můžete užít nejrůznější střihy a aplikace. Máte ráda mašle, odhalená ramena, nebo zvýrazněný pas? Pojďte si vybrat.

Pokračování 2 / 5

Mašle u krku či v pase

Trendem jsou mašle. Ať už se zavazováním u krku nebo v pase. U krku nahrazují doplněk ve formě náhrdelníku a v pase zas suplují pásek. Sladíte-li je s černými či bílými formálními kalhotami, získáte skvělou a cool pracovní uniformu.

Košile C-Jim, Diesel, 170 €, diesel.com
Košile C-Jim, Diesel, 170 €, diesel.com | Zdroj: archiv firem

Pokračování 3 / 5

Odhalená ramena

Že znáte jen zapínání u krku, maximálně dva rozepnuté knoflíčky? Letos jsou v kurzu odhalená ramena a výrazný výstřih do "V". Působí velmi žensky, neboť nechává vyniknout klíčním kostem a ramenům. Co je více sexy? A navíc tím vzniká ideální místo pro výrazný šperk.

Košile s ozdobným výstřihem a objemným rukávem, Zara, 899 Kč
Košile s ozdobným výstřihem a objemným rukávem, Zara, 899 Kč | Zdroj: archiv firem

Video placeholde

Pokračování 4 / 5

Džínová klasika

Už se hřejí na výsluní jednu sezónu a budou dále. Džínové košile slaví svůj návrat. Noste je klidně s džínami, ale skvěle vypadají s bílými kalhotami nebo s květovanou sukní. Košili můžete mít klasicky jednobarevnou, ale i s výšivkami či různými aplikacemi. Dodají šmrnc.

Freesom Košile, Pepe Jeans, 2449 Kč, bibloo.cz
Freesom Košile, Pepe Jeans, 2449 Kč, bibloo.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 5 / 5

Květiny a výšivky

Letos se s výšivkami roztrhl pytel, tak proč si rovnou nepořídit takto ozdobenou košili – výšivka může suplovat i tetování nebo náhrdelník. Kdo chce květin více, ať rovnou sáhne po květované košili. V kurzu jsou drobnější kvítka, která jsou po francouzsku chic.

Košile Mriam, Desigual, 2199 Kč,
Košile Mriam, Desigual, 2199 Kč, | Zdroj: archiv firem

Už si stačí jen vybrat. Podívejte se do fotogalerie.