.

. Zdroj: internal

Jeden kousek džínoviny nestačí. Chtějte košile, šaty... Budete in.

V poslední době jsem se přistihla, že mé nákupní úlovky obsahují v 80 % něco z džínoviny. A jak se tak dívám kolem sebe, nejsem v tom sama. S jarem přichází nákup minimálně dvou nových džín, ale pozor, nechte si i nějaký obnos na jiné džínové kousky, které slaví renesanci. Košile, šaty, sukně, bundičky, a to vše z našeho oblíbeného denimu.

Jedny, dvoje, troje džíny

Jedny nestačí, dvoje jsou málo, minimálně tři odstíny a pak možná budeme spokojené. Nejoblíbenější kalhoty z módy nikdy nevyjdou. Proto se do nich vyplatí investovat. V dnešní nabídce si pro sebe najde správné džíny každá. Nechte si poradit a kupte si minimálně jedny, které vám budou sedět. A pak můžete experimentovat. Roztrhané, s výšivkami, vyšisované... S čím kombinovat? S jednoduchým tričkem, barevnou halenkou, jednoduchým tílkem s proužky, s krajkami nebo s lehkým sakem. Platí, v jednoduchosti je krása.

Džínová od hlavy až k patě

Nosíte ráda košile? Zkuste na chvíli vyměnit klasickou bílou za džínovou a vytvořte džínový pár. Zkombinujte s hnědými doplňky ve formě pásku, kabelky nebo bot. Nic jiného outfit nepotřebuje. U košile ohrňte rukávy, nasaďte brýle a vyrazte!

Nepřehlédnutelná v džínových šatech

Přemýšlíte o jarních a letních šatech? Skvěle vypadají ty z lehké džínoviny. Ideální délka nad kolena. Zvolte rovný střih, který můžete kdykoliv přepásat a vytvořit šik siluetu.

Kde mám svoji "džísku"?

Když vás omrzí křivák a venkovní teploty dovolí lehčí oblečení, další variantou vedle trendy bomberu může být věčná klasika - džínová bunda. Kdo by na ni neměl vzpomínku z teenagerovských let? Vzpomínku oprašte a pořiďte si ji znovu. S výšivkami, extra krátkou, světlou nebo tmavou, hlavně džínovou.

Nezapomeňte na sukni

Určitě tam ve skříni někde je. Zde platí to samé jako u džín. Kombinujte s jednoduchými tričky nebo halenkami. A pozor, víc než podpatky se k ní hodí sandály, balerínky a barevné tenisky. Kdo se pyšní štíhlými stehny, může sáhnout po těch kratších. Ostatní raději délku ke kolenům.

A tady malá rada, jaké džíny vybrat, když nemáte velikost 34. NA co si dát pozor.

Video placeholde