...

... Zdroj: profimedia.cz

8 způsobů, jak v zimě nosit bílou barvu!

Nosit bílou barvu v zimě? A proč ne! Nikde není psáno, že bílé outfity jsou jen letní záležitostí. S jakými barvami a vzory bílou barvu kombinovat? Máme pro vás inspiraci, díky které bude sestavení bílého zimního modelu hračka!

Bílá & džínovina

Není lepší barevná kombinace než sněhově bílá v kontrastu s denimově modrou. V šedých zimních ulicích budete nepřehlédnutelná!

Bílá od hlavy k patě

Vymyslet outfit, ve kterém dominuje jen jedna barva, není jednoduché. Bílá od hlavy až k patě vypadá božsky. Pokud si troufnete, budete určitě nepřehlédnutelná.

Oversized

Mnoho žen se bílé barvě vyhýbá také proto, že opticky rozšiřuje. Není to tak úplně pravda. Sice vašim křivkám neposlouží tak jako třeba černá, ale určitě vám bude slušet. Zkuste místo upnutých kousků sáhnout raději po těch volnějších, ty vám určitě kila navíc nepřidají!

Bílá & černá

Nesmrtelná barevná kombinace, která nikdy nezklame. Většinou symbolizuje eleganci, a proto je super jít trochu proti proudu. Zkombinujte tyto dvě barvy do sportovně ležérního outfitu.

Bílá & pudrové tóny

Něžnou a stylovou kombinaci tvoří bílá společně s jemnými odstíny růžové, modré nebo šedé. Jsou to sice spíše letní barvy, ale proč si tu zimu trochu nezpříjemnit!

Ombré efekt

Oblečte čepici, svetr i kabát bílé barvy a směrem dolů oblečení lehce ztmavujte. Ideální jsou krémové kalhoty a béžové boty. Vytvoříte si tak efektní outfit s ombré efektem.

Bílá & červená

Barevná kombinace, která evokuje kostým Santa Clause, nepatří mezi oblíbené. A je to velká škoda! Pokud budete chtít tyto dvě barvy spojit, musíte na to s citem. Když máte jeden nápadný kousek bílý, stačí jen pár drobných červených detailů a naopak.

Bílé džíny & vysoké kozačky

Perfektní kombinace pro ženy, které se pyšní dlouhými a štíhlými nohami. Vysoké kozačky na bílých skinny krásně vyniknou. Vršek pak můžete měnit podle příležitosti. Nebojte se objemné péřovky, kožíšku ani oversized svetru.