Šaty Kiss my dress, 999 Kč, www.answear.cz

Šaty Kiss my dress, 999 Kč, www.answear.cz Zdroj: Archiv e-shopů a značek

Dlouhé šaty, Esprit, 2799 Kč, www.esprit.cz
Šaty The Teale, Réalisation Par, 210 $, www.realisationpar.com
Zavinovací šaty, Jane Wood, 99 eur, www.monshowroom.com
Dlouhé šaty s mašlí, Mango, 2499 Kč
Asymetrické šaty, Marks Spencer, 2499 Kč
16
Fotogalerie

15 nejkrásnějších červených šatů, které teď seženete v obchodech

Pokud jde o šaty, zdá se, že červené jsou nové malé černé. Nejen, že červená je barvou letošního podzimu, ale zrovna šaty si podmanila už v létě. A to tak, že z nich učinila jeden z "must have" kousků šatníku. A létem to nekončí. Už máte "ty své" červené šaty?

Kdo sleduje módní dění na Instagramu, nemohlo mu letos uniknout pár značek, které se nápadně začaly šířit napříč profily módních blogerek. Značky, které mezi prvními podchytily kouzlo zavinovacích šatů, hlubokých výstřihů a současně francouzské nenucenosti a stvořily z něj trend. Jsou to zejména tři, které mají společné jednak to, že všechny začínají na R: Réalisation Par, Reformation a Rouje. A jednak učinily z červených šatů vzrušující módní kousek, po kterém touží miliony žen po celém světě.

Podobné to bylo i u modelů značky Rouje, za níž stojí Francouzka Jeanne Damas. I ona ve své letní kolekci představila okouzlující červené midi šaty na knoflíčky, které musí mít v šatníku snad každá "French chic girl". Netřeba dodávat, že se několikrát téměř okamžitě vyprodaly.

Ale už to tolik nebolí, protože i v zimní kolekci jsou zastoupeny okouzlující šaty, které s oblibou nosí zpěvačka Selena Gomez. Opět červená barva a jemný vzor, opět výstřih a laškovné knoflíčky, jen tentokrát na boku.

Selena Gomez v šatech Gabin značky Rouje
Selena Gomez v šatech Gabin značky Rouje | Zdroj: Profimedia.cz

A Reformation? Na jejich šaty se schválně podívejte sama– určitě vás nejednou napadne, že jsou to přesně ty kousky, které už jste dávno chtěla mít v šatníku. Ale ještě předtím mrkněte do naší fotogalerie. Najdete tam jak červené šaty zmíněných značek, tak i řady dalších. Zkrátka ty nejkrásnější, které jsme v aktuálních kolekcích objevili.