Luxusní a elegantní. Jaké šperky od Morellato teď frčí?

Pro letošní kolekce podzim/zima 22023 byly vybrány hlavní lídři kolekcí od značky Morellato, které představují klasický, elegantní a jedinečný design. Design je pro Morellato hlavní téma. Značka si drží po celou dobu svůj styl a šperky všech kolekcí jsou luxusním doplňkem každé ženy a jedinečných mužů.

Barevný vzhled, klasika a současnost

Nové kousky v kolekci Tesori se vyznačují jemným designem. K nadčasovému tvaru srdce se připojují klasické modely s moderním nádechem. K jejich zpracování se využilo vysoce kvalitních materiálů.

Stříbro a zirkon v různých barvách se používají k výrobě přívěsků a náhrdelníků, tenisových náramků, věčných prstenů a náušnic. Šperky mají své exkluzivní kouzlo díky vytříbenému stylu a zručnému řemeslnému zpracování včetně perfektně zasazením kamenů.

Kolekce Perla

Diskrétní kouzlo Perly je zpět – symbol ženskosti a elegance, stylově a kreativně propojený s moderním vkusem. Inovativní design kolekce spojuje rovnováhu perel s prvky kreativity, jako je stříbro v kombinaci se zirkony pro rafinovaný vzhled šperku.

Náušnice a prsteny dodávají perle zcela nové kouzlo a znovu objevují tradiční designy. Náramky a náhrdelníky získávají moderní nádech a stávají se nepostradatelným prvkem s rafinovanou jednoduchostí.

Kolekce Essenza

Nové modely rozšiřují kolekci Essenza, která ztělesňuje vynikající zpracování a udržitelnost. 100% recyklované stříbro je ústředním bodem nových modelů – prsteny, náhrdelníky a kruhové náušnice projasněné malými detaily zirkonu Pavé.

ESSENZA vytváří šperky pro ty, kterým záleží na planetě, aniž by obětovali styl. 

Nezapomínáme ani na muže 

Stříbrné, zlaté povrchy a kubické zirkony odlišují trendový, moderní design nových pánských kolekcí, které Morellato nabízí pro zimu 2023.

Ležérní elegantní šperky pro moderního muže s nezaměnitelným stylem, to vše přináší značka Morellato v nových řadách pánských kolekcí, které již dnes ve značce obsadily více jak 35 % nabídky z celého sortimentu.

Velký nárust pánských kolekcí si nejen u nás žádá trh, který se po mnoha letech začal měnit a společnost Morellato  která naslouchá potřebám trhu, přistoupila k rozšíření nabídky.

Značka Morellato byla založena roku 1930 v Itálii a společnost L.G.R. s.r.o. je výhradním dovozcem na území České Republiky a Slovenska již více jak 21 let.