Které barvy tenisek letos nejvíc letí?

Které barvy tenisek letos nejvíc letí? Zdroj: Instagram @bubblyaquarius @catlpatterson @amaka.hamelijnck

Puma Palermo, 2399 Kč, puma.com
Adidas Gazelle Bold, 2799 Kč, adidas.cz
Onitsuka Tiger Mexico 66, 3599 Kč, zalando.cz
Puma Palermo, 2389 Kč, puma.com
Adidas SL 72, 2399 Kč, adidas.cz
20
Fotogalerie

Bílá a černá jsou klasika, ale taky trochu nuda. Které barvy tenisek letos letí nejvíc?

Bílé, popřípadě černé tenisky už nejspíš v botníku máte – a je to naprosto v pořádku, neboť z módy nikdy nevyjdou. Pravdou ale je, že letos je nahrazují výraznější barevné modely, které se často stávají určujícím prvkem celého outfitu. O které odstíny se letos vyplatí obohatit svou sbírku?

Hnědá

Oříškové a čokoládové tóny jsme už během zimy mohli vídat na kabátech a kalhotách. S příchodem roku 2024 se tato trendy barva přesunula i na tenisky, a to především skrze model Adidas SL 72, který právě teď svou popularitou zastiňuje i oblíbené Gazelle a Samby. Dáte této barvě šanci v kombinaci se světle žlutou, modrou nebo tlumenější béžovou?

TIP NA VIDEO: Jak nás ovlivňuje barva oblečení?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Červená

Klíčovou trendy barvu posledního půl roku není potřeba více představovat. Tenisky noste ve stylutouch of red, tedy výrazných, do červena slazených doplňků, jež plní hlavní poutací funkci v outfitu. A pokud si na sytě rudou netroufáte, nic vám nebrání ji vyměnit za tlumenější, elegantnější vínovou.

Pokračování 3 / 6

Modrá

Kobaltová a světlá icy blue, to jsou hlavní dva odstíny modré, které nejvíc promlouvají do aktuálních trendů. Bleděmodrou ocení především milovníci krémových a šedých outfitů, s nimiž bude tvořit skvěle fungující dvojici. Kobaltovou si zase zamilují ti, kteří hledají jeden výraznější barevný prvek, který rozbije monochromatickou kombinaci.

Pokračování 4 / 6

Zelená a khaki

Zelená se aktuálně těší velké oblibě, a to hned ve dvou variantách – první z nich, lahvově zelenou, ocení zejména fanoušci výrazných barev, khaki verzi zase ti, kteří své outfity právě teď staví především na paletě šedé, hnědé, černé a bílé. Do kterého odstínu půjdete vy?

Pokračování 5 / 6

Žlutá

Kdo stojí za letošním žlutým boomem? Tenisky Mexico 66od kultovní japonské značkyOnitsuka Tiger. Nejde o žádný nový model, tyhle boty totiž mnozí nosili už před více než deseti lety, ale teprve teď se dočkaly vlastní trendové vlny. Logicky se tak postupně začaly na trhu zjevovat i další tenisky v zářivě žlutém odstínu, takže rozhodně nemusíte zoufat, pokud zrovna Mexico 66 budou vyprodané.

Pokračování 6 / 6

Růžová

Růžovou do hry vrátila už kolaborace Gucci a Adidas v roce 2022 a od té doby ji můžeme v různých obměnách vídat především na modelu Gazelle. Volit můžete buď méně nápadnou pastelovou variantu, která se bude hodit třeba k trendy all-grey kreacím, anebo intenzivnější magentu, která se může stát solitérem v jinak minimalistickém outfitu.

Kde seženete tenisky v trendy barvách? Podívejte se do galerie v úvodu článku.