Jak letos nosit bílé tričko?

Jak letos nosit bílé tričko? Zdroj: Instagram @lefevrediary @_jeanettemadsen_ @lucywilliams02

Svetr, COS, 175 eur, cos.com
Triko, Filippa K, 1799 Kč, nila.cz
Svetr, & Other Stories, 79 eur, stories.com
Triko, Arket, 29 eur, arket.com
Svetr, Reformation, 5450 Kč, thereformation.com
25
Fotogalerie

Jak nosit obyčejné bílé tričko? Módní expertky nedají dopustit na tento jednoduchý trik

Co si budeme povídat, nosit bílé tričko je tak trochu nuda. Proč tedy právě teď na něj nedá dopustit většina módních influencerek, které ho zařazují do většiny svých každodenních outfitů?

Odpověď je snadná: chytré vrstvení. Bílé tričko přestává být solitérem, které oblečete k modrým džínům a navrch přihodíte koženou bundu. Jaro je sice za dveřmi, teploty ale stále kolísají, a tak se drobná lekce vrstvení právě teď hodí.

TIP NA VIDEO: Jak správně vrstvit oblečení?

Video placeholde

Bílé tričko se tuto sezonu stává klíčovým hráčem a také (překvapivě) zvýrazňujícím prvkem v případě, že si chcete obléct jednobarevný svetr – je jedno, zda v základní barvě nebo v trendy odstínu, jako je červená, hnědá nebo světle modrá. Nutné je, aby mělo takzvaný crewneck střih, tedy aby doléhalo až ke krku. Navrstvený svetr pak může mít kulatý i véčkový výstřih, a stejně tak můžete zvolit kardigan, který dá tričku ještě více vyniknout. Tričko zároveň můžete zastrčit do kalhot či do sukně, nebo nechat vykukovat i jeho spodní lem.

Tento jednoduchý ležérní styling je skvělý v tom, že vás zahřeje a také vás případně ochrání, pokud svetr, který oblékáte, kouše. Outfitu navíc tento drobný proužek bílé dodává na cool puncu a uvolněnosti, kterou oceníte jak v práci, tak během volného víkendu.

Jak nosit navrstvené bílé tričko podle módních influencerek?

Tipy na kvalitní bílá trička a k nim vhodné svetry najdete v galerii v úvodu článku.