Jaké barvy se hodí k modrým džínům?

Jaké barvy se hodí k modrým džínům? Zdroj: Instagram @linda.sza @emilisindlev @anoukyve

Džíny, & Other Stories, 89 eur, stories.com
Svetr, & Other Stories, 79 eur, stories.com
Balerínky, & Other Stories, 129 eur, stories.com
Džíny, COS, 99 eur, cos.com
Rolák, & Other Stories, 89 eur, stories.com
35
Fotogalerie

Zapomeňte na černou a bílou! K modrým džínům se teď nosí tyto 4 zábavné barevné kombinace

Modrý denim bezesporu patří k úplným základům šatníku. Jenže jak ho nosit, aby outfit nevypadal moc mdle? Ano, kombinace s obligátní černou a bílou je sázka na jistotu, pokud ovšem chcete svému oblečení dodat šťávu a aktuálnost, zkuste v následujících týdnech a měsících zvolit některou z těchto čtyř trendy barevných kombinací. Zvolit si můžete buď jeden z odstínů, nebo rovnou oba zmíněné naráz. Módní úspěch tím budete mít zaručený!

Červená a vínová

Už od podzimu vládne trendy barevné paletě sytě červená, která se v módním prostředí označuje jako cherry red. S klesajícími teplotami na sklonku roku 2023 jí ovšem začal zdatně sekundovat i temnější a zemitější burgundy odstín, který se velké oblibě těší i po příchodu nového roku. Dobrou zprávou je, že jak červená, tak vínová se vám budou hodit k jakémukoliv odstínu džínů – kromě tradiční středně modré si rozumí i se světlým denimem, černou klasikou i aktuálním hitem, šedými baggy džíny. Pokud se ve stylingu nebojíte barev, spárujte cherry red a burgundy dohromady v jednom outfitu. Klidně se ale můžete vydat i umírněnější cestou a kombinaci podpořit jen doplňky v jednom z odstínů.

TIP NA VIDEO: Jakou roli hrají barvy v našem oblékání?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 4

Hnědá a béžová

Čokoládově hnědá se v zimě stala nečekaným hitem a zejména na vlněných kabátech zcela upozadila dosud oblíbenou černou klasiku. V chladných měsících nicméně vypadá krásně třeba i na kašmírových svetrech či saténových košilích. Pokud si chcete pohrát s barevným spektrem, postavte outfit hned na několika odstínech hnědé, která se může proměňovat až do světlejší béžové. I v tomto případě platí, že se oříškové a čokoládové tóny budou hodit nejen k modrým džínům (zejména v temném indigo odstínu), ale i k aktuálně trendy šedým modelům.

Pokračování 3 / 4

Růžová a šedá

S příchodem trendy červené během podzimu jsme mohli souběžně pozorovat také výrazný nástup šedé, které se promítla především do kategorie blejzrů, vlněných svetrů a oblekových kalhot. Dosud ji influencerky kombinovaly právě s různými tóny rudé a vínové, nicméně zasněžené dny minulých dvou měsíců daly vyniknout i lehce pozapomenuté jemné kombinaci šedé a pastelové baby pink. V tomto případě platí, že si tyto dvě barvy budou nejlépe rozumět se světle modrým denimem. Taková kombinace širokých baggy džínů, měkkého růžového roláku a šedého vlněného kabátu bude k nezaplacení.

Pokračování 4 / 4

Krémová a černá

Jestli letošní zimu ovládl jeden typů svetrů, tak to byly ty krémové copánkové, které mnoho let stály tak trochu v módním ústraní. Letos se ovšem staly základem hřejivých outfitů se světle až středně modrými džíny, které se perfektně hodí pro rodinné víkendy i ranní brunche. Hloubku módní kreaci pak mohou dodat černé doplňky – zejména třeba balerínky, do kterých klidně oblečte přiznané ponožky. Krémové odstíny nicméně nádherně vyniknou i na umělých kožíšcích, s nimiž bez problému zvládnete chladné ranní cesty do práce i na výlet.

Kde seženete kousky v trendy barvách? Podívejte se do galerie v úvodu článku.