Která erotická pomůcka se hodí k vašemu znamení zvěrokruhu?

Která erotická pomůcka se hodí k vašemu znamení zvěrokruhu? Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Nejlepší erotické pomůcky podle znamení zvěrokruhu: Co dovede k orgasmu divokého Lva a kreativního Vodnáře?

Přemýšlíte, že si konečně pořídíte svůj první vibrátor nebo satisfyer? Nebo prostě jen chcete obohatit svou sbírku o novou hračku, ale nevíte, co vyzkoušet tentokrát? Zkuste se inspirovat tipy, které jsou dělané na míru vašemu znamení zvěrokruhu.

Beran: hřejivý vibrátor

Živelní energetičtí Berani potřebují ve svém životě neustále nové impulzy. A to se odráží i v jejich intimním životě, který je většinou plný vášně a chutě experimentovat. Do varu vás (doslova) dostane vibrátor, který je obohacený o funkci zahřívání, která pořádně prokrví vaše intimní partie. Kromě vulvy a vaginy ho navíc můžete vyzkoušet i třeba ke stimulaci bradavek.

TIP NA VIDEO: Co vaše znamení čeká v lásce v roce 2024?

Video placeholde

Hřejivý vibrátor s králíčkem Satisfyer Hot Lover, 1199 Kč, yoo.cz
Hřejivý vibrátor s králíčkem Satisfyer Hot Lover, 1199 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv firem

Další znamení najdete v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 12

Býk: pulzační stimulátor klitorisu

Spořádání, tvrdohlaví, ale ve skrytu duše také pořádní romantici. Milí Býci, v rámci svojí self care si dopřávejte také pravidelnou intimní chvilku sami se sebou. Pokud stále v šuplíku u postele nemáte oblíbený pulzační stimulátor klitorisu, je načase to změnit. Zvolit můžete buď jednu z osvědčených stálic, jako je womanizer nebo satisfyer, ale klidně můžete jít i do něčeho méně tradičního. Pro lepší rozhodování pro vás máme speciální redakční testování, kde najdete ty nejlepší produkty.

Satisfyer Vulva Lover 1, 1478 Kč, satisfyer.com
Satisfyer Vulva Lover 1, 1478 Kč, satisfyer.com | Zdroj: archiv firem

Pokračování 3 / 12

Blíženci: párový vibrátor

Blíženci, o vás se tvrdí, že jste dvě duše v jednom těle. V životě neustále potřebujete nové podněty, jinak se začnete nudit. Možná se právě teď nacházíte v podobné situaci i ve svém intimním životě. Pokud toužíte do partnerské sexuality vnést svěží vítr, pořiďte si párový vibrátor, který můžete využít jak při předehře, tak při samotném koitu. Nadšená budete vy i partner/ka.

Párový vibrátor Viva s dálkovým ovládáním, 2069 Kč, ruzovyslon.cz
Párový vibrátor Viva s dálkovým ovládáním, 2069 Kč, ruzovyslon.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 4 / 12

Rak: stimulátor klitorisu s pořádnou atmosférou

Raci jsou známí svým smyslem pro romantiku. Zároveň to ale nejsou žádné konzervy, které by si v posteli vystačily s pouhým misionářem – byť si to o nich někteří bohužel stále myslí. Pro Raky je během sexu velmi důležitá atmosféra. Nemají sebemenší problém strávit hodinu vášnivým líbáním a teprve pak přejít do akce. Zároveň si libují v orálním sexu a vnější stimulaci. Proto pro ně bude vhodná absolutní novinka na trhu – stimulátor klitorisu, jehož vrchní kryt se po otevření promění v projektor, který na stropě a zdech vytvoří hvězdnou oblohu. A to skutečně chcete!

Pulzační stimulátor klitorisu s projekcí hvězdné oblohy Svakom Pulse Galaxie, 1999 Kč, yoo.cz
Pulzační stimulátor klitorisu s projekcí hvězdné oblohy Svakom Pulse Galaxie, 1999 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 5 / 12

Lev: vibrátor s výběžkem na klitoris

Maximalističtí Lvi se nebojí dávat najevo své potřeby a jdou si za svým za všech okolností – a to samé platí i v jejich intimním životě. Uspokojení mohou najít především v pomůckách 2 v 1, zejména v těch, které kombinují klasický vibrátor, jehož součástí je zároveň i vibrační nebo pulzující výběžek, který bude při penetraci stimulovat klitoris. Skvělý orgasmus a zábava v posteli jsou zaručené!

Vibrátor Boom the Queen, 1499 Kč, sexshop.cz
Vibrátor Boom the Queen, 1499 Kč, sexshop.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 6 / 12

Panna: mini vibrátor do kabelky

Milé Panny, smysl pro perfekcionismus a spořádanost jsou vám vlastní. Vaše organizovanost a potřeba, aby vše bylo vyladěné do posledního detailu, je ale pro vás někdy vyčerpávající. Co vám v takové chvíli pomůže? Upustit páru! Nalaďte se proto na správnou cheeky vlnu a kromě rtěnky, žvýkaček a dezinfekčního gelu si do kabelky přihoďte také mini vibrátor, který budete moct použít v jakékoliv chvíli, kdy budete potřebovat trochu zrelaxovat a zlepšit si náladu. Nezapomínejte na jednu důležitou věc: masturbace je forma self care!

Minivibrátor Classique Deep Purple, 669 Kč, yoo.cz
Minivibrátor Classique Deep Purple, 669 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 7 / 12

Váhy: grinder

Klid, balanc a přirozenost. To jsou důležité složky, které život Váhy činí šťastnějším. Je dost možné, že nejnovější výstřelky na poli erotických pomůcek vás moc nelákají, jedna z nich by vám ale přece jen neměla uniknout – grinder. Technika takzvaného grindingu se v roce 2024 řadí mezi sexuální trendy a není divu, že se těší stále větší oblibě. Její podstatou je přirozené tření pohlavních orgánů o různé věci: ať už třeba o polštář, stehno partnera či partnerky nebo právě grinder – měkkou hračku s výběžky, která je přesně k této praktice určená. Propadnete jí?

Grinder Rabi, 945 Kč, t4ap.cz
Grinder Rabi, 945 Kč, t4ap.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 8 / 12

Štír: vibrátor do kalhotek

Štíři jsou pověstní svými sklony k tajnůstkaření a zcela popravdě řečeno, ve své tajemnosti si libují. Tak co kdybyste jeden malý secret tentokrát ukryla i do svých kalhotek? Pořiďte si malý vibrátor, který je uzpůsobený k tomu, aby přiléhal k vašemu rozkroku, zatímco vy se můžete normálně hýbat. Jako alternativa se nabízí i takzvaný motýlek, který pomocí pásků oblečete právě podobně jako kalhotky. Některé produkty navíc nabízejí dálkové ovládání, takže se můžete klidně svěřit do rukou svého partnera a nechat regulaci intenzity vibrací na něm.

Vibrátor do kalhotek na G bod Sweet Smile, 829 Kč, sexshop.cz
Vibrátor do kalhotek na G bod Sweet Smile, 829 Kč, sexshop.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 9 / 12

Střelec: přirážející vibrátor

Milí Střelci, vaše pozitivní energické znamení jednoduše miluje sex. A to je naprosto v pořádku. Je ovšem možné, že během masturbace vám tak trochu bude chybět partnerovo přirážení. Dobrou zprávou je, že si ho jednoduše můžete nasimulovat. Postačí vám k tomu přirážející vibrátor, který napodobuje kopulační pohyby. Jeho výhodou je, že jej stačí jen lehce mezi nohama přidržet, a on už si se zbytkem poradí sám. Ruka vás tak nebude bolet ani v případě, že dostanete chuť na druhé nebo třetí kolo.

Přirážecí a perličkový vibrátor s králíčkem Pretty Love Ward, 1399 Kč, yoo.cz
Přirážecí a perličkový vibrátor s králíčkem Pretty Love Ward, 1399 Kč, yoo.cz

Pokračování 10 / 12

Kozoroh: stimulátor simulující orální sex

Libujete si v orálním sexu a chtěla byste si ho dopřávat i ve chvílích, kdy váš partner či partnerka nejsou v dosahu? V tom případě je, drazí Kozorozi, načase sáhnout po pomůcce, která vám tento zážitek dopřeje. Na výběr máte hned několik možností: na trhu najdete jak hračky s jazýčkem, tak třeba s pohyblivou kuličkou, která vám v různých rychlostech, intenzitách a směrech bude přejíždět po klitorisu. A některé z nich navíc disponují i zahřívací funkcí, která váš prožitek ještě zintenzivní.

Orální vibrátor Slow Mo, 1869 Kč, yoo.cz
Orální vibrátor Slow Mo, 1869 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 11 / 12

Vodnář: interaktivní pulzační vibrátor

Milí Vodnáři, vaše kreativita a osobitost neznají mezí, a tak je zcela jasné, že vám nebude stačit ani obyčejné dildo nebo vibrátor – vy jednoduše potřebujete i něco navíc. Ponořte se proto do prozkoumání světa pulzačních vibrátorů, které pomocí pohyblivých vzruchů simulují přirážení penisu. Na trhu už navíc najdete i hračky, které si například propojíte s aplikací, dálkovým ovládáním, nebo dokonce i interaktivními porno videi, která jsou přímo určena ženám s jejich potřebami a touhami.

Interaktivní vibrátor Svakom Ava Neo, 1899 Kč, yoo.cz
Interaktivní vibrátor Svakom Ava Neo, 1899 Kč, yoo.cz | Zdroj: archiv firem

Pokračování 12 / 12

Ryby: minerální dildo

Melancholické a také fascinované nadpřirozenem a fantaskními světy, přesně takové jsou Ryby. Pokud jste ještě nevyzkoušela minerální dilda, která mají kromě samotného sexuálního prožitku navíc i přesah do léčitelství, je pravý čas to změnit. Zaměřte se na to, co právě teď v životě potřebujete, co vás tíží a zda se ve vás neukrývají místa, která potřebují zahojit – podle toho vyberte minerál, který se k vám bude hodit. Může to být růženín, ametyst nebo čirý krystal. Pak už se jen stačí ponořit do svého vnitřního světa a užít si chvíle, kdy se vaše sexualita propojí s vaší duší.

Dildo Ametyst Even, 5499 Kč, chakra.cz
Dildo Ametyst Even, 5499 Kč, chakra.cz | Zdroj: archiv firem