...

... Zdroj: Shutterstock

Znamení zvěrokruhu: Blíženci

Blíženci jsou obecně většinou temperamentní, přizpůsobiví, rychlí a inteligentní jedinci, ale zato nedokážou dlouho stát na jednom místě, proto někdy na okolí můžou působit až povrchně.

Termín: 22. května až 21. června

Den: Středa

Barva: Žlutá

Element: Vzduch

Nejvíce si rozumí: Lev, Váhy, Střelec a Vodnář

Silné stránky: Blíženci jsou temperamentní, přizpůsobiví, rychlí a inteligentní jedinci. Oplývají skvělým smyslem pro humor a skvělou výřečností a komunikací.

Slabé stránky: Blíženci nedokážou dlouho stát na jednom místě, proto někdy na okolí můžou působit až povrchně. Zajímají se především sami o sebe a až poté o své okolí.

Blíženci ve vztazích: Jsou to velmi otevření a přátelští lidé, snadno si získají vaše srdce. Když k sobě najdou člověka, který je bude respektovat i přes jejich chyby, ve vztahu budou spokojení a nepoženou se do změn.

Blíženci jako partneři: Nemají sklony často své partnery měnit, avšak potřebují někoho, s kým si budou rozumět po všech stránkách. Nemají rádi stereotyp, ale baží po dobrodružství.

Blíženci jako rodiče: Dokážou se s dětmi chichotat, radovat, hrát nejrůznější hry, ale na druhou stranu také umí být rozumnými a spravedlivými rodiči.

Blíženci jako děti: Jsou neuvěřitelně zvídavé a jen obyčejnou odpovědí jejich zvědavost neukojíte. Bývají velmi živé, chvíli neposedí.

Blíženci a láska: Hledají osudového partnera, se kterým si budou rozumět po všech stránkách. Potřebují mít ve vztahu svobodu a volnost. Při milování bývají upovídaní a někdy je pro ně zajímavá konverzace mnohem lepší předehra, než ta fyzická.

Blíženci a kariéra: Jsou inovativní a kreativní. Jejich nejúčinnější zbraní je komunikace. Pokud jsou správně motivování a podporováni, ke svému zaměstnavateli bývají loajální. Mohou být skvělými podnikateli, uplatní se v obchodě nebo výzkumu. Vynikají jako novináři či spisovatelé.

Jak porozumět Blížencům: Abyste je skutečně pochopili, musíte myslet na to, že nejsou povrchní, ač se to na první pohled zdát. Jsou to silné osobnosti, které nesnáší být svázané.