Jak se líčí společenští Střelci?

Jak se líčí společenští Střelci? Zdroj: istockphoto.com, Instagram @laurapolko, @cgonzalezbeauty

Sagittarius season: Jak se líčí společenský Střelec a proč jeho tipy využijete i vy?

22. listopadu předal Štír vládu společenskému Střelci. Věrné, ale přitom velmi nezávislé znamení se sklony k jednání bez rozmyslu miluje sváteční večírky, intelektuální debaty i nekonečnou zábavu. Zrozenců ve znamení Střelce si všimnete také díky jejich nefalšované upřímnosti, která někdy dokáže i ublížit. Přesto platí za velmi oblíbené společníky. Jak se líčí svéhlavý Střelec, který se pasuje do role prvního posla vánočních večírků? A jak můžete jeho triky využít právě vy? 

Netradiční linky

Střelci se nebojí neotřelých trendů v líčení. Nelze proto očekávat, že by si linky nanášeli v tradičním stylu. Milují barvy a rádi je aplikují také na svá oční víčka. Navíc mají velkou výhodu v tom, že dokážou skvěle balancovat na hranici trendu a kýče a vědí, jak kombinovat extravagantní look s běžným denním make-upem. Barevné linky nanesené kdekoliv, jen ne pouze v linii řas, rádi pojí s nahým líčením na zbytku obličeje, a vytváří tak dokonale vyvážený look, za který by se nemuseli stydět ani make-up artists světového ražení. Pokud si netroufáte na světlé barvy, které jsou paradoxně mnohem výraznější než ty tmavé, vyzkoušejtekrálovsky modrou. Je nejbližší klasické černé, ale přesto v sobě skrývá punc jedinečnosti.

TIP NA VIDEO: Co čeká znamení Střelce do konce roku 2023?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>

Pokračování 2 / 5

Holiday red lips

Už jste si stačili všimnout všech těch svátečních a párty kolekcí nejen u vašich oblíbených oděvních značek, ale také v beauty sekcích parfumerií či drogerií? Vánoce se blíží světelnou rychlostí, a pokud je milujete, můžete se jim naplno oddat právě s příchodem sezóny Střelce. Ta s sebou totiž přináší také svůj oblíbený look postavený na dokonale vykreslených rudých rtech. Žádné ombré ani jemně rozpité kontury, ale perfektně nanesená červená. A pokud nás čtete pravidelně, asi vám nemusíme připomínat nejvíc trendy barvu tohoto konce roku, že ne?

Pokračování 3 / 5

Barevné projasnění pohledu

S barevnými koutky očí se to má podobně jako s barevnými linkami. V tomto looku se opět spojuje Střelcova láska k barvám a promyšlenému elegantnímu vzhledu. Vezměte si na pomoc matné oční stíny v pastelových barvách a vytvořte písmeno V ve vnitřním koutku oka. Nakonec stačí už jen obyčejná černá řasenka, jelikož s barevnou by si zrozenec Střelce připadal už příliš performativně. A co se týče rtů, ty si žádají barvu v jejich přirozeném odstínu.

Pokračování 4 / 5

Manikúra v barvách polodrahokamů

Mezi minerály, které dokážou tohle nezkrotné a impulzivní znamení uzemnit, patří oblíbený ametyst nebo lapis lazuli. A možností, jak je implementovat do líčení, je mnoho. Fialovorůžová se dá aplikovat na oční víčka a to samé platí pro modrozlatou. Zrozenci Střelce však těmito barvami raději ozdobí nehty, na kterých tyto barevné kombinace vyniknou nejlépe. Navíc, pohled na takto upravené ruce je uklidní podobně, jako to slibují jejich ochranné polodrahokamy. A to se počítá!

Pokračování 5 / 5

Tváře ošlehané mrazem

Růžové tváře v nás evokují pocit zdraví a svěžesti, což je jeden z důvodů, proč je velmi aktivní a optimističtí Střelci milují. Vyberte si na trhu produkt, který bude hrát dokonalou souhru s vaší pletí – tím máme na mysli hlavně strukturu. Máte suchou a dehydratovanou pleť se sklonem k šupinatění? Poohlédněte se po krémových nebo tekutých produktech. Je vaše pokožka spíš mastná nebo smíšená? Pak snesete klasické pudrové tvářenky. Jakmile se naučíte s líčením tváří správně operovat, zjistíte, že bez něj možná už nikdy nevyjdete z domu, a nebudete se tak muset spoléhat pouze na prosincové mrazíky, které pleti akorát uškodí.