Zdroj: Instagram @betina_goldstein @smythsisters

Zdroj: Instagram @betina_goldstein @smythsisters

Zdroj: Instagram @betina_goldstein @by_hayle_thecollective @smythsisters
Essie, odstín Playing Koi, 240 Kč, notino.cz / Zdroj: archiv firem
Catrice, odstín Believe In Jade, 75 Kč, notino.cz / Zdroj: archiv firem
Chanel, odstín Particuliere, 860 Kč, chanel.com / Zdroj: archiv firem
Dior, odstín Muguet, 790 Kč, sephora.cz / Zdroj: archiv firem
17
Fotogalerie

Elegantní a chic: Tyto překvapivé barvy laků na nehty vždy vypadají perfektně

Červené, černé a nude laky miluje spousta z nás. Trendy v manikúře se ale neustále posouvají vpřed a tuto „svatou trojici“ v posledních letech doplnily další odstíny, které se hodí zcela ke všemu. Na které odstíny vsadit nejen během podzimu? Tady je šestice nadčasových barev, které jste možná ještě nevyzkoušeli.

Mléčná bílá

Zářivá bílá je sice skvělou volbou na letní dovolenou u moře, je to ale právě zastřenější mléčný odstín, s nímž vykouzlíte elegantní manikúru po celý rok. Je nenápadný, hodí se i na formální příležitosti a na rozdíl od nude laků se postará o to, že vaše upravené nehty krásně vyniknou. Na pomoc si můžete vzít speciální laky (tipy najdete v galerii) anebo vám s dokonalým lookem pomohou v nehtovém salonu.

TIP NA VIDEO: Které trendy letos vládnou manikúře?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Hnědá

Brown is the new black, šlo by zvolat. Hnědé laky se v posledních letech těší velké oblibě, a není divu. Na podzim a v zimě totiž slouží jako neokoukaná alternativa k oblíbené vínové manikúře. A jejich další velká výhoda? Jen tak se vám neokoukají, neboť se nosí všechny odstíny od béžové přes oříškovou až po tmavý tón evokující hořkou čokoládu.

Pokračování 3 / 6

Nude růžová

Vypadá, jako by na nehtech skoro nebyla, ale opak je pravdou. A odvádí spoustu práce. Přirozená růžová je ideální volbou v případě, že si nepotrpíte na výraznou manikúru, zároveň ale nechcete vyjít s úplně „nahými“ nehty. Pro extra lesk přetřete lak ještě bezbarvým top coatem.

Pokračování 4 / 6

Khaki

Podzimní a extrémně cool. Khaki odstín je novou béžovou – hodí se totiž ke všemu a v outfitu umí krásně podtrhnout elegantní ráz. Nejlépe vynikne na krátkých nehtech a v kombinaci s masivními zlatými i stříbrnými prsteny.

Pokračování 5 / 6

Oranžová

Že je oranžová barvou horkého léta? Jistě, ale na nehtech ji rozhodně můžete nosit i v chladnějších měsících. Zatímco během dovolenkové sezóny si nejlépe rozumí s rozevlátými šaty ve šťavnatých tónech, během podzimu a zimy bude tvořit perfektní pár s celočernými outfity, v nichž bude sloužit jako drobný rozjasňující prvek.

Pokračování 6 / 6

Světle zelená

Na podzim se hodí coby oživení k zemitým tónům, spoustu práce odvede ale i na jaře, kdy svým pozitivním nádechem symbolizuje blížící se probuzení přírody. Světle zelený, potažmo šedozelený lak je elegantní a navzdory své výraznosti se perfektně hodí k jakémukoliv outfitu – jako doplněk obzvlášť dobře poslouží u minimalistických kombinací v neutrálních tónech.

Tip: Po vzoru naší redaktorky Dominiky vyzkoušejte tento odstín i v rámci pedikúry. Současné zářijové teploty ještě stále přejí sandálkům, tak této příležitosti využijte.