Zdroj: IG @becksmecks2, @patidubroff, iStock

Libra season: Jak si vytvořit snadné a rychlé líčení inspirované znamením Vah?

Slunce vstoupilo do znamení Vah už 23. září, což byl také den, kdy oficiálně započal podzim. Nová sezóna je oficiálně tady, a přestože teploty jsou stále letní, ve vzduchu už je cítit podzimní harmonie a klid. A zrozence Vah právě tato dvě slova nejvíce definují. Pojďte se proto na začátku podzimu inspirovat jejich povahou i stylem líčení.

Váhy v životě nejvíce usilují o rovnováhu. Právě kvůli tomu se u nich často setkáváme s pověstnou nerozhodností. Toto znamení je zároveň silně ovládáno Venuší, která z Vah dělá velmi citlivé a romantické jedince, kteří tíhnou k umění a intelektuálním dialogům. V líčení dávají přednost jednoduchosti před extravagancí a nejčastěji sázejí na klasiku, které důvěřují. Proč? Zkrátka se nerady stresují. Jejich beauty know-how se rozhodně vyplatí vyzkoušet, zvlášť pokud vás čeká náročné období spojené se začátkem školního roku či na vás doléhá tlak nevratně se blížícího konce roku 2023. Tady je pětice beauty trendů, které by měly (nejen) Váhy vyzkoušet.

TIP NA VIDEO: Co ještě čeká Váhy v roce 2023?

Video placeholde

Beauty trendy podle Vah najdete v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Růžové odstíny

Pastelové tóny, zvlášť ty růžové, jsou pro zrozence Vah jako stvořené. Perfektně totiž odrážejí jejich romantickou a jemnou povahu. Mezi minerály, které na Váhy působí blahodárně, patří mimo jiné růženín, který je učí větší trpělivosti při komunikaci s lidmi a umí je dovést ke zdárnému cíli při nejrůznějších konfrontacích. Nebojte se na náročné schůzky či pracovní porady zvolit jemné růžové oční stíny, které podpoří vaši citlivost. Pokud si na líčení očí v barvě panenky Barbie netroufáte, zvolte starorůžovou nebo pudrovou.

Pokračování 3 / 6

Lesklé tváře

Váhy milují lesklou a zdravě vypadající pleť, a to hlavně proto, že jen velmi nerady používají velké množství make-upu. Všichni víme, že nejlepším korektorem je perfektně zvládnutá skin care a s tím spojená zdravá pokožka, která přirozeně září. Pleť pak stačí jen nepatrně poprášit rozjasňovačem, který se aplikuje na lícní kosti, pod obočí a na špičku nosu.

Pokračování 4 / 6

Oranžové rty

Dalším kamenem, který Vahám pomáhá v mezilidské komunikaci, a navíc je učí věrnosti a bezpodmínečné lásce, je jaspis, vyznačující se zemitou oranžovou barvou. Tu by tedy měli (nejen) zrozenci Vah aplikovat hlavně na rty, které jsou tím nejryzejším komunikačním prostředkem – nejenže nám pomáhají v řeči, ale také umí dávat ty nejsladší polibky.

Pokračování 5 / 6

Nahá manikúra

Váhy, toužící po harmonii, vyrovnanosti a umírněnosti, vyznávají jemnou a přirozenou manikúru. Je totiž v souladu s jejich minimalistickou i praktickou duší a perfektně padne ke všem outfitům na jakoukoliv příležitost. Nahé nehty však nejsou ekvivalentem pro neupravené ruce, naopak. Vsaďte na pravidelnou návštěvu manikérky, která vám je zapiluje do požadovaného tvaru a šetrným způsobem odstraní kůžičky. Takto pěstěné nehty pak stačí přetřít průhledným lakem nebo takovým, který sedí k barvě vaší pokožky.

Pokračování 6 / 6

V jednom tónu

Okouzlující a společenské Váhy ke svému životu potřebují pocit bezpečí, spravedlnost, klid a co nejméně stresu. I v líčení proto vyznávají jednoduchost a spolehlivost – nenajdete u nich žádné komplikované looky ani pracný nail art. Zrozenci Vah jsou nejspokojenější v momentě, kdy jejich make-up taštička nepřetéká zbytečnými produkty, se kterými by stejně neměli chuť pracovat. Proto jsou velkými vyznavači líčení v jednom barevném tónu, které hravě zvládnou pomocí kvalitního multilíčidla nebo krémové rtěnky v růžovém, hnědém nebo cihlovém tónu.