Nehtová inspirace pro jaro 2024.

Nehtová inspirace pro jaro 2024. Zdroj: Instagram @lauri.style @iramshelton @thenaillologist

Nehtová inspirace pro jaro 2024.
Nehtová inspirace pro jaro 2024.
Nehtová inspirace pro jaro 2024.
Nehtová inspirace pro jaro 2024.
Nehtová inspirace pro jaro 2024.
30
Fotogalerie

Zamilujete si tuhle manikúru? Jarní trendy ovládne kontroverzní vzor i nový tvar nehtů

Nadcházející jarní sezóna si žádá provětrání šatníku i inovace v zásobě laků a manikúrových moodboardů na Pinterestu. Jaké trendy budeme v následujících měsících spatřovat na nehtech? Nechte se inspirovat následující šesticí.

Leopardí vzor

Sklonek letošní zimy patří v módě trendu takzvané Mob Wife – svérázné ženy, která umí stárnout s grácií a libuje si v opulentních špercích, kožešinách a vysokých podpatcích. Co ale budeme dělat ve chvíli, kdy teploty stoupnou a leopardí kožichy budou muset jít stranou? Leoparda přesuňte na své nehty, a to doslova! Manikúra s tímto zvířecím vzorem už postupně začíná kralovat trendům a její intenzita bude s příchodem jara sílit. Kromě klasického vyplnění celé plochy nehtu se může stát také příjemným ozvláštněním francouzské manikúry, kdy zvířecími fleky nahradíte tradiční jednobarevný pruh lemující konec nehtu.

TIP NA VIDEO: Proč stále milujeme francouzskou manikúru?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Želvovina

Leopardí nehty jsou na vás moc, ale zajímavým nail artem, který vychází z béžových, hnědých a oranžových tónů, nepohrdnete? V tom případě zkuste želvovinovou verzi. Opět platí, že tento motiv si můžete nechat vytvořit na celých nehtech nebo ve variantě francouzské manikúry, velmi dobře si ale bude rozumět i s dalšími barvami (zejména modrou, červenou, žlutou nebo zlatou), které můžete aplikovat v podobě zaoblených proužků do různých častí nehtu.

Pokračování 3 / 6

Klasická červená

Syté odstíny červené se mezi módními i kosmetickými trendy drží už od podzimu. Užijte si je tedy, než jejich největší sláva opadne. Kromě aktuálně oblíbeného tónu cherry red můžete jít i do tmavší vínové a dokázat tak, že tlumené barvy se skvěle hodí nejen k podzimnímu šatníku, ale také k tomu odlehčenému jarnímu.

Tip:Vínová i červená manikúra perfektně vynikne, když ji dozdobíte krémovými akcenty.

Pokračování 4 / 6

Světle modrá

Blankytně modrá, baby blue nebo také icy blue. Zdá se, že nová trendy barva roku 2024 je na obzoru. V lednu si podmanila kodaňský fashion week a teď začíná promlouvat i do nehtového designu. Noste ji natřenou přes celou plochu a vězte, že po éře dlouhé špičaté manikúry nejlépe vynikne na přirozeně krátkých opečovaných nehtech.

Pokračování 5 / 6

Mašle

Romantická manikúra, a zejména motiv mašlí se staly klíčovým hitem sklonku roku 2023. Osud pentlí vpletených do vlasů je sice pro tento rok zatím nejistý, kde si ale tento roztomilý prvek můžete užít dosytosti, jsou vaše nehty. Jemný nail art můžete ještě dozdobit lesklými kamínky nebo perlami. Z barev vám pak skvěle poslouží bílá nebo také kombinace starorůžové s vínovou.

Pokračování 6 / 6

Krátké, do obdélníku zapilované nehty

Jak již bylo zmíněno, dlouhým špičatým nehtům, zdá se, pro tento rok odzvonilo. Do popředí se totiž dostává nový tvar, který sází na kratší délku a zapilování do obdélníkového tvaru s jemně zaoblenými kraji. Takto vytvarované nehty jsou pak jako stvořené pro aplikaci jak výrazných, tak zemitých barev, které vám zaručí, že vaše ruce budou vypadat upraveně a elegantně.

Další nehtovou inspiraci pro jaro 2024 najdete v galerii v úvodu článku.