Jak poznáte, že v posteli bude stejně snový jako na nedělním výletě?

Jak poznáte, že v posteli bude stejně snový jako na nedělním výletě? Zdroj: iStock.com / Grafika: Anna Vlčková

Má váš vyvolený těchto 5 vlastností? Pak vás zaručeně dovede k orgasmu, a ne jednou!

Je pohledný, pozorný, zábavný, skvěle si rozumíte, všechno se vyvíjí dobře a vás v tuhle chvíli zajímá jediné: bude to klapat i v posteli? Dá se to poznat – nebo spíš, existují jisté vzorce chování a povahové rysy, které ženě mohou napovědět, že ji muž v ložnici dokáže dovést na vrchol. Zkontrolujte, zda to sedí i na toho vašeho!

Rád dává a přijde mu přirozené, že se muž o svou ženu stará

Muži, který jsou přirozeně a upřímně štědří, zpravidla dokážou ženu, kterou milují uspokojit vně i uvnitř ložnice. Pokud vám ten váš věnuje čas a energii, vymýšlí zábavné schůzky, dělá třeba i drobná, ale autentická romantická gesta, je evidentní, že o vás má opravdový zájem a že se vás skrze jeho projevování snaží oslnit. A ono to funguje – protože to není předstírané. Je téměř jisté, že stejný dojem na vás bude chtít udělat i při milostných hrátkách.

TIP NA VIDEO: Co vaše znamení čeká v roce 2024 čeká v oblasti milostných vztahů?

Video placeholde

Další povahové rysy kvalitních milenců najdete v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Je respektující, umí otevřeně komunikovat, umí převzít zodpovědnost a iniciativu

Muži, kteří jsou ochotní a schopní mluvit se ženami upřímně a otevřeně, kteří jim skutečně naslouchají, respektují jejich přání, dokážou uznat chybu a omluvit se, budou vždy dobří milenci, protože svou partnerku skutečně chápou jako partnerku: jako někoho, kdo je jim roven a na jejich štěstí a spokojenosti jim záleží. Naopak ti, kteří nedokážou zvládat konflikty, při náznaku neshod přecházejí do pasivně agresivního módu a snaží se vyhrát, se starají primárně sami o sebe – a to i v sexu.

Pokračování 3 / 5

Nikdy není příliš zaneprázdněný na to, aby se ujistil, že se s ním cítíte jistá a v bezpečí

I ti nejzaneprázdněnější muži na světě si na konci dne najdou pár minut na to, aby zavolali nebo odepsali ženám, které milují. Je-li i váš partner takto pozorný, neexistuje důvod, proč by měl být méně pozorný, když dojde na fyzickou intimitu. Naopak, bude to pro něj zcela jistě nástroj, jak jen prohloubit a posílit vaše niterné propojení. A pokud žena cítí, že protějšek jí věnuje skutečnou pozornost, že si jí váží, že je hrdý, že jeho partnerkou, sex se automaticky stává lepším, protože dokáže odhodit stud, zábrany a zakořeněné komplexy.

Pokračování 4 / 5

Nemá problém vás bránit a ujišťovat vás o svých citech

Řada mužů má pocit, že pokud se budou veřejně zastávat své ženy, vyznávat jí lásku nebo o svých citech vůči ní básnit před kamarády, budou považováni za slabochy, a tak to radši nedělají a drží to v sobě. Není to vždy jejich vina, spousta současných třicátníku tohle toxické chování dokoukala od svých boomerských otců. Pravdou ale je, že ženy milují jemné a citové muže, kteří je nenutí neustále zpochybňovat celý vzájemný vztah a kontrolovat telefon dvěstěkrát za den. Pokud je váš partner vokální ohledně toho, co k vám cítí, od slov nebude daleko k činům a že to myslí vážně vám bohatě dokáže i pod peřinou.

Pokračování 5 / 5

V milostné oblasti máte veškerou jeho pozornost a nerozhlíží se, zda jinde není tráva zelenější

Muž, který je ve vztahu, ale stejně pořád sjíždí Tinder nebo si dopisuje či vyměňuje flirtující fotografie s různými jinými dívkami na sociálních sítích, to dělá primárně proto, že si není jistý sám sebou a potřebuje validaci. A jak by člověk s tak nízkým sebevědomím mohl být dobrým milencem? Sex se stává kvalitním, když partneři sobě a svým touhám a potřebám věnují maximální pozornost a péči. Pokud se vám tohoto od protějšku dodává při běžných schůzkách, v oblasti fyzické intimity vás čeká sladká odměna.