Které topy se vždy hodí k džínům?

Které topy se vždy hodí k džínům? Zdroj: Instagram @lenafarl @jeanne_andreaa @lucywilliams02

Sister Jane, 84 eur, sisterjane.com
COS, 79 eur, cos.com
Rouje, 175 eur, rouje.com
& Other Stories, 129 eur, stories.com
Arket, 69 eur, arket.com
30
Fotogalerie

Tady nejsou trendy potřeba! Těchto 7 nadčasových topů můžete vždy obléct k džínám

Módní trendy přicházejí a odcházejí. Ale jaké topy můžete vzít k džínám (zejména k těm modrým) bez ohledu na to, co právě letí na Instagramu a TikToku? Je to těchto sedm nadčasových, lety prověřených kousků. Máte je doma ve skříni všechny?

Romantická halenka

Trochu boho, trochu návrat do éry romantismu a trochu pařížská elegance. Halenky se stojáčky, balonovými rukávy, pussy bow mašlemi či velkými límci s krajkou jsou ideálním způsobem, jak ozvláštnit jednoduchý outfit složený pouze z džín a bílého vršku. Po vzoru aktuálního trendu, jenž čerpá inspiraci z folkloru a florálních vzorů, navíc můžete přes takovou halenku obléct ještě tenkou vestu, kterou má právě teď v šatníku snad každá francouzská influencerka.

TIP NA VIDEO: Romantické halenky a košile často seženete ve vintage shopech. Které pražské second hand by vám neměly uniknout?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 7

Obleková vesta

Už několik sezon v řadě se s příchodem teplejších dní mezi oblíbené alternativy k běžným topům řadí obleková vesta oblečená na holé tělo. Když si ji vezmete k elegantním kalhotám, máte hotový formální look vhodný třeba na firemní cocktail party. Když ji oblečete k džínám, máte zase ready příjemně ležérní kombinaci, kterou můžete zabalit třeba na příští prodloužený víkend strávený v zahraničí.

Pokračování 3 / 7

Tenký kardigan

Další oblíbený kousek stylových Pařížanek. Právě teď přichází ideální doba na vytažení vašeho oblíbeného propínacího svetru, nicméně v šatníku rozhodně uživíte i jeho tenčí variantu, jež balancuje na hraně trička a svetříku. Knoflíky zapněte, top zastrkejte do džín a máte hotovo.

Pokračování 4 / 7

Top bez ramínek

Čeká vás odpolední rande nebo sklenička s kamarády a vy chcete působit elegantně, ale zároveň nenuceně? Není lepší volby, než k džínám obléct top bez ramínek. Čím jednodušší bude, tím lepší. Jako varianta se také nabízí korzetový top, který vaší kombinaci dodá sexy náboj. A pokud si nevěříte na odhalená ramena, vezměte si s sebou ještě oversize sako.

Pokračování 5 / 7

Oversize košile

Modrá, pruhovaná, klasická bílá nebo se vzorem. Je zcela jedno, jakou variantu zvolíte, ale oversize košile a džíny jsou jednoduše esencí ležérního nenuceného stylu, který unosíte do práce i během víkendového výletu. Košili můžete nechat rozhalenou a obléct pod ni basic tílko, anebo ji zapnout, vykasat rukávy a zastrčit do džín. Tip: Pokud se nebojíte více edgy stylingu, oblečte přes košili ještě band tee (viz druhá fotka).

Pokračování 6 / 7

Bardot top

Odhalená ramena jsou sexy. A proto by vám v šatníku neměl chybět alespoň jeden top s takzvaným bardot výstřihem, jenž dá krásně vyniknout vašemu krku, klíčním kostem a ramenům, zároveň ale působí decentně a neodhalí zbytečně moc kůže. Nejlépe uděláte, když zvolíte kousek v základní barvě – černé, krémové, ale také třeba trendy vínové.

Pokračování 7 / 7

Basic tričko nebo tílko

Seznam by logicky nebyl úplný bez zmínky klasického bílého trička či tílka, které můžete nosit buď jako základní vrstvu pod košili (v takovém případě volte upnutější kousek) nebo jako solitér, který třeba už jen doplníte výraznějším páskem (v tomto případě zase spíše volte volnější triko). A pokud si potrpíte na trendy, určitě si přečtěte článek o tom, jak se letos bílé triko stalo hlavním stylingovým prvkem jarního vrstvení.

Kde seženete tyto nadčasové topy hodící se k džínám? Podívejte se do galerie v úvodu článku.