.

. Zdroj: profimedia.cz

.
.
.
.
Oficiální fotografie Harry a Meghan, které vznikly v den oznámení zásnub.
6
Fotogalerie

Princ Harry & všechny jeho ženy! Se kterými to bylo opravdu vážné?

Naděje na to, že se staneme princeznou, se výrazně snížily. Princ Harry požádal o ruku svou přítelkyni Meghan Markle a na jaře příštího roku chystají svatbu. Samozřejmě jsme to tak trochu čekaly. Podívejte se na Harryho expřítelkyně, které měly stejně jako Meghan šanci stát se členkou královské rodiny. 

Natalie Pinkham, 2003

Tehdy devatenáctiletý Harry údajně randil s o sedm let starší televizní reportérkou Natalií. Veřejně svůj vztah nikdy nepřiznali, ale otevřeně mluvili o tom, že se společně vídají, ovšem pouze jako přátelé. Jak to doopravdy bylo, ví jen oni dva. Ale jen se přátelit s princem Harrym? To nám nejde do hlavy!

Chelsy Davy, 2004-2011

S blondýnkou Chelsy chodil Harry nejdelší dobu, když tedy vynecháme všechny jejich rozchody. Společně se milovali, rozcházeli, nenáviděli a zase scházeli od roku 2004 do roku 2011. Prostě velká láska. Když se definitivně rozešli, oba se nechali slyšet, že spolu zažili tolik, že na vždy zůstanou přáteli.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Astrid Harbord, 2009

Blízká kamarádka Kate Middleton byla tak trochu náplastí po rozchodu s Chelsy. Údajně se jednalo o velmi krátký románek. Podle všeho se Astrid a Harry sešli sami jen dvakrát.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Caroline Flack, 2009

Ve stejném roce si ještě Harry užil krátký románek s o tři roky starší televizní hvězdou Caroline. Krátce potom, co veřejně přiznali svůj vztah, se rozešli.

Florence Brudenell, 2011

Podle zpráv britského bulvárního deníku Sun se Harry nějakou dobu vídal s modelkou a herečkou Florence. Společně prý trávili čas u Florence doma v Londýně a několikrát si vyšli i na super tajnou schůzku. Ani jeden z nich však nikdy nepotvrdil, že se opravdu scházeli.

Mollie King, 2012

S britskou zpěvačkou Mollie randil Harry jen krátce. Jednou si společně vyšli do jednoho londýnského baru, kde je vidělo až příliš mnoho lidí. Když se začal jejich vztah řešit v médiích, Mollie byla až příliš otevřená a užívala si slávu. To se Harrymu nelíbilo a přestal se s ní vídat.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Cressida Bonas, 2012-2014

Druhý vážný vztah měl Harry až s herečkou Cressidou Bonas. Trval dva roky. Tehdy si veřejnost myslela, že právě ona se stane právoplatnou členkou královské rodiny. Cressida však vztah ukončila, protože nezvládala pozornost médií a povinnosti, které jako oficiální přítelkyně prince měla.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Jenna Coleman, 2015

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Ellie Goulding, 2016

Během loňského jara údajně přeskočila jiskra mezi princem Harrym a známou popovou zpěvačkou Ellie Goulding. Viděli je prý, jak společně sedí na dece, a dokonce se líbají. Žádné fotografie, které by to dokázaly, však neexistují. Oba se už tehdy znali poměrně dlouho, protože Ellie zpívala na svatebním večírku Kate a Williama.

Meghan Markle, 2017

A nakonec ta, která to jako jediná dokázala! Prsteníček herečky Meghan Markle už téměř měsíc zdobí nádherný zásnubní prsten s velkým diamantem z Botswany a dvěma menšími, které patřily princezně Dianě. Se zásnubami nečekali příliš dlouho, tvoří pár teprve rok a půl. Oba však promluvili o tom, že by brzy chtěli založit rodinu.

Oficiální fotografie Harry a Meghan, které vznikly v den oznámení zásnub.
Oficiální fotografie Harry a Meghan, které vznikly v den oznámení zásnub. | Zdroj: Instagram/kensingtonroyal