Kendall Jenner

Kendall Jenner Zdroj: profimedia.cz

Nejste v tom samy: Slavné ženy, které trápí akné!

Že akné trápí jen puberťáky? Nesmysl! Tolik dospělých žen s ním bojuje, některé marně. Pokud mezi ně patříte, možná vás alespoň trošku uklidní, že slavné modelky, herečky nebo zpěvačky nemají dokonalou pleť. A některé z nich jsou statečné a přiznají to celému světu. 

Selena Gomez (27)

Herečka a zpěvačka je vůči svým fanouškům upřímná, a tak na fotkách často neskrývá ani svou problematickou pleť. Nedávno prozradila, že kdykoliv vezme mikrofon do ruky, tiskne si ho k bradě, aby zamaskovala akné.

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 7

Bella Thorne (22)

Mladá herečka se stala tváří Neutrogeny a doufá, že se konečně zbaví akné, které ji pronásleduje už od puberty. Sama prozradila, že svojí pleti teď věnuje tu nejlepší možnou péči a už vidí změny k lepšímu.

Pokračování 3 / 7

Kendall Jenner (24)

Nejlépe placená modelka současnosti odhalila před rokem na Zlatých glóbech svou skutečnou tvář. Sice rozhodně není dokonalá, ale za odvahu má plusové body!

Kendall Jenner
Kendall Jenner | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 7

Taylor Hill (23)

Andílka Victoria's Secret trápí akné už od 15 let. Sama přiznala, že časté líčení na přehlídkách stav její pleti ještě zhoršuje. Snaží se to ovšem brát s nadhledem a všude říká, že je jenom obyčejný člověk, který má právo na to být nedokonalý.

Pokračování 5 / 7

Rihanna (31)

Zpěvačka Rihanna má úplně jinou image než před lety. Přibrala několik kilo, na které je pyšná a ráda je ukazuje, nezdráhá se přiznat na fotkách strie, neoholené nohy a také nedokonalosti na pleti, které ji trápí už dlouhé roky. Rihanna zkrátka dokazuje všem ženám, že jsme na jedné lodi.

Pokračování 6 / 7

Olivia Wilde (35)

Herečka v několika rozhovorech přiznala, že se dlouhé roky snažila vylepšit stav své pleti pomocí nejrůznějších ošetření, které měly ovšem jen krátkodobý efekt. Pak objevila kosmetiku True Botanicals a tu si už několik let nemůže vynachválit.

Olivia Wilde
Olivia Wilde | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 7 / 7

Lorde (23)

Zpěvačka Lorde jednou prohlásila, že je geneticky prokletá, takže se akné nikdy nezbaví. Se svými fanoušky se ovšem podělila o svůj tajný trik, který jí bolestivé pupínky alespoň lehce zklidní a zmírní. Je to obyčejný kokosový olej, kterým si natírá postižená místa.

Lorde
Lorde | Zdroj: profimedia.cz