Podzim dokáže zahrady vybarvit lépe, než leckterý malíř.

Podzim dokáže zahrady vybarvit lépe, než leckterý malíř. Zdroj: shutterstock.com

.
2
Fotogalerie

Nejkrásnější podzimní zahrady. Užijte si barvy a zlepšete si náladu!

V minulých dnech se podzim opravdu předvedl v celé své kráse. Instagram se zaplnil zlatavými fotografiemi z procházek v zahradách i parcích a člověk si zase uvědomil mocnou sílu slunce. A jelikož se podle předpovědi mají zase vrátit mlhy, sychravo a pošmourno, přinášíme pro zlepšení nálady fotogalerii nádherných podzimních zahrad z celého světa. 

Psychologové tvrdí: Počasí přímo neovlivňuje naši náladu, to vše dělají naše emoce a vnitřní představy, které si s daným obdobím spojujeme. A že má většina z nás slunce spojené s energií a chlad spíše s útlumem, to není třeba dodávat.

Je jasné, že ranní vstávání do zimy, déšť v obličeji a tmavá obloha v člověku moc pozitivních emocí nevyvolají. O to víc je potřeba hledat ty hezké věci záměrně a plánovaně. Zabalme se tedy do deky s oblíbenou knížkou nebo seriálem. Dejme si čaj, kávu nebo čokoládu a podívejme se na podzim stejnýma očima, jako ho vidíme, když svítí slunce.

Prohlédněte si galerii plnou fotek nádherných podzimních zahrad a zákoutí z celého světa a nechte se i vy unést ohňostrojem barev:

Nejkrásnější podzimní zahrady. Užijte si barvy a zlepšete si náladu!

Podzim dokáže zahrady vybarvit lépe, než leckterý malíř.
Podzim dokáže zahrady vybarvit lépe, než leckterý malíř. | Zdroj: shutterstock.com
.
. | Zdroj: internal