Jennifer s hereckým kolegou Chrisem Prattem

Jennifer s hereckým kolegou Chrisem Prattem Zdroj: profimedia.cz

Nový partner Jennifer Lawrence, Cooke Maroney (vlevo)
Jennifer s bývalým partnerem, režisérem Darrenem Aronofskym
Jennifer se scénáristou a režisérem Davidem O. Russellem
Jennifer Lawrence
5
Fotogalerie

Jennifer Lawrence má nového chlapa! Tentokrát není ze showbyznysu!

Oscarová herečka Jennifer Lawrence je znovu zamilovaná. Její nový přítel tentokrát není z filmové branže, je to ředitel výtvarné galerie. Sama herečka však svůj nový vztah oficiálně nepotvrdila. Možná proto, že dosud měla na muže trochu smůlu a žádný vztah jí nevydržel příliš dlouho. 

Poslední delší vztah měla Jennifer Lawrence (27) se slavným režisérem Darrenem Aronofskym (49). Dali se dohromady při natáčení kontroverzního filmu matka!, který Darren režíroval a kde Jennifer hrála hlavní ženskou roli po boku charismatického Javiera Bardema. Jejich vztah vydržel rok, loni v listopadu pak oznámili veřejnosti rozchod.

Jennifer s bývalým partnerem, režisérem Darrenem Aronofskym
Jennifer s bývalým partnerem, režisérem Darrenem Aronofskym | Zdroj: profimedia.cz

Talentovaná herečka od té doby žádný vztah oficiálně nepřiznala, přesto se spekulovalo o dvou mužích, se kterými údajně randila. V létě loňského roku byla Jennifer "obviněna" fanoušky, že může za rozpad manželství herečky Anny Farris (41) a herce Chrise Pratta (38). Jennifer s Chrisem natáčela v roce 2016 sci-fi film Pasažéři, během kterého se spřátelili. Zlí jazykové pak tvrdili, že se do sebe zamilovali a Chris kvůli ní opustil rodinu. Oba to popřeli a spekulacím nevěřila ani Anna Faris.

Jennifer s hereckým kolegou Chrisem Prattem
Jennifer s hereckým kolegou Chrisem Prattem | Zdroj: profimedia.cz

Dalším údajným partnerem mladé herečky měl být letos scenárista a režisér David O. Russell (59), se kterým byla spatřena na noční procházce New Yorkerm. Podle všeho jsou však dobří přátelé, kteří spolupracovali na několika filmech, a žádný partnerský vztah mezi nimi není ani nikdy dříve nebyl.

Jennifer se scénáristou a režisérem Davidem O. Russellem
Jennifer se scénáristou a režisérem Davidem O. Russellem | Zdroj: profimedia.cz

A do třetice. Naprosto čerstvou spekulací je hereččin vztah s ředitelem výtvarné galerie Cookem Maroneym (33). Podle blízkého zdroje opravdu tvoří pár, ale chtějí si co nejvíce střežit své soukromí. Alespoň to tvrdili v americkém pořadu Page Six TV. Každopádně přejeme Jennifer, aby byl Cooke konečně ten pravý!

Nový partner Jennifer Lawrence, Cooke Maroney (vlevo)
Nový partner Jennifer Lawrence, Cooke Maroney (vlevo) | Zdroj: profimedia.cz