Teplé oblečení k vám zimu nepustí.

Teplé oblečení k vám zimu nepustí. Zdroj: istockphoto.com

Jaké je vaše nejlepší novoroční předsevzetí podle horoskopu? Kde vás čeká úspěch?

Možná nesnášíte novoroční předsevzetí a navíc si říkáte, proč si brát na pomoc horoskop?A my říkáme: Protože to může být zábavné a každopádně to může člověka inspirovat nebo nakopnout. Takže - na jakou oblast se v novém roce zaměřit?

Beran

Následující rok bude ve znamení vaší práce a kariéry. Obzvláště pokud hledáte práci, kterou opravdu milujete. Takže pokud víte, co chcete, a přemýšlíte, jestli do toho jít, rozhoďte sítě. Hvězdy jsou úspěchu v této sféře nakloněny.

Býk

Býky čeká rok spojený se vzděláním. Nemusí nutně znamenat, že se musíte hlásit na novou školu anebo že pokud máte dávno po ní, nečeká vás nic. Vzdělávat se můžete nejen ve škole. Chtěla jste na kurz vizážistky nebo floristiky? Chcete být konečně učitelkou jógy? Rok 2018 by měl vašim záměrům přát.

Blíženci

Rok 2018 by vám měl přinést mnoho prospěšných a přínosných setkání, milí Blíženci. Možná vám někdo nabídne spoluúčast na projektu, možná potkáte člověka, který vám nabídne zajímavou práci nebo vás inspiruje k tomu, že se posunete někam dál.

Rak

Raci mají šanci na to strávit ty nejkrásnější chvíle s lidmi, se kterými je jim v životě nejlépe. Ti nezadaní pravděpodobně někoho potkají, ti, kteří žijí ve vztahu, zažijí jedny z nejlepších zážitků. Máte šanci poznat opravdovou lásku. Pozitivně nabité chvíle vám také dají sílu poznat ty lidi, kteří žijí tak trochu na váš úkor, a zbavit se jich. Pochopíte, že život je příliš krátký na to, aby ho člověk trávil s lidmi, kteří za to nestojí.

Lev

Lvi mají obří šanci uspět ve všem, co se týká zdraví. Chcete konečně změnit svůj jídelníček a zhubnout? Pak je následující rok váš! Stále hledáte motivaci, proč chodit cvičit? Tentokrát se to nejspíš povede. Lidé trpící dlouhodobými nemocemi mají dobré vyhlídky na zlepšení zdravotního stavu.

Panna

Nejen práce a rodina je náplní vašeho života, milé Panny. Co takhle koníčky? Nezapomněly jste na ně tak trochu? Pokud nějakou dobu přemýšlíte o tom, že konečně vybalíte Polaroid, co jste dávno dostala k Vánocům, nebo že budete konečně chodit zpívat, začněte s tím hned po prvním lednu. Rok 2018 je pro vás rokem kreativity a hobby. Najdete, co vás baví a naplňuje, a objevíte také jinou stránku svého já.

Váhy

Pro vás je následující rok charakterizován jedním slovem: rodina. Konečně oceníte, co v ní máte, a budete se doma cítit milováni, bezpečně a nejlépe. Jste od ní daleko? Naplánujte velké setkání a užijte se několik dní. Poznáte, že je to skutečně vaše krev a že vás může v životě v mnohém posílit a inspirovat.

Štír

Následující rok se vyplatí odložit mobilní telefony a vzít do ruky tužku a papír, milí Štíři. Hvězdy vám tak nějak napovídají, že byste měli více psát. Možná deník, možná si zapisovat své sny, možná jste dávno chtěli napsat důležité dopisy, nějaký projekt nebo knihu. Jděte do toho! Máte velkou šanci na to, že prostřednictvím této činnosti se vám otevřou možnosti, na které jste se zatím neodvážili pomyslet.

Střelec

Pokud vás zajímá, kdo to bude mít příští rok dobré ve sféře finanční, gratulujeme, jste to vy, milí Střelci. Vaše kolísavá situace se konečně zklidní a dostanete své výdaje pod kontrolu. A bude ještě líp, na obzoru jsou i nějaké mimořádné příjmy – možná z lépe placené práce a kdo ví, třeba se někde za mořem skrývá bohatý strýček, takže hurá!

Kozoroh

Kozorohy čeká na rozdíl od Střelců úspěch ve sféře duchovní. Mají totiž extrémně dobře našlápnuto k tomu přestat lhát sami sobě a přijmout se takoví, jací opravdu jsou. Možná si říkáte, že oproti mimořádným finančním příjmům u Střelců je to trochu málo, ale vězte, že poznat, co opravdu chci a co mi dělá radost, je jeden z největších darů, co člověk v životě má. Buďte k sobě upřímní, milí Kozorozi, protože to, co se stane v roce 2018 může mít velice pozitivní vliv na váš další život!

Vodnář

Vodnáře čekají velké chvíle s přáteli. Najednou se zcela přirozeně vykrystalizují ti praví a poznáte to jednoduše: Budou vaší oporou, budou vám na blízku a přinesou vám spoustu lásky, veselých chvil, podpory a opory. Ne každý má to štěstí, že je má vedle sebe. Pokud máte pocit, že nikoho takového nemáte, nebojte: Buď to objevíte v někom, do koho byste to neřekli, nebo se objeví někdo zcela nový.

Ryby

Také pro Ryby je následující rok více o duši. Stres je každodenním zabijákem a vy máte velkou šanci najít v následujícím roce způsob, jak se s ním vypořádat. Možná si konečně doma najdete svoje místo, kde s knihou, šálkem čaje a příjemnou lampičkou budete vychutnávat svoje hygge chvíle. Možná začnete meditovat anebo naopak svůj stres ventilovat při intenzívním kardio tréninku. Anebo se pod stromečkem objeví pes a ukáže vám krásu každodenních procházek. Tak praví hvězdy pro rok 2018!