Michelle Williams

Michelle Williams Zdroj: profimedia.cz

Hollywoodský babyboom: Které slavné ženy brzy očekávají potomka?

Před pár dny přivedla na svět svého prvního potomka plus size modelka Ashley Graham. A rozhodně není jediná ze slavných žen, koho to letos čeká. 

Laura Prepon (39)

Dětská hvězda seriálu Zlatá sedmdesátá, která v posledních letech září jako jedna z hlavních postav populárního seriálu Orange Is The New Black, v říjnu oznámila, že se svým manželem Benem Fosterem čekají nový přírůstek do rodiny. Každým dnem jim tak k dvouleté Elly přibyde ještě sourozenec.

Jenna Dewan (39)

Herečka a tanečnice, která má šestiletou dceru Everly se svým bývalým manželem Channingem Tatumem, se z rozvodu brzy oklepala a rozhodla se založit rodinu se svým novým partnerem, hercem Stevem Kazeem. Miminko by mělo přijít na svět v březnu.

Felicity Jones (36)

Britská herečka (Teorie všeho, Rogue One: Star Wars Story) se provdala za režiséra Charlese Guarda předloni v červenci. Na konci loňského roku společně potvrdili, že čekají své první miminko, které by se mělo narodit koncem jara.

Felicity Jones
Felicity Jones | Zdroj: profimedia.cz

Chloë Sevigny (45)

Americká herečka, kterou znáte například ze seriálů American Horror Story nebo Odhalení, čeká se svým partnerem, galeristou Sinisou Mackovicem svého prvního potomka. Chlapeček nebo holčička (pár zatím pohlaví neprozradil) se narodí na jaře.

Chloë Sevigny
Chloë Sevigny | Zdroj: profimedia.cz

Michelle Williams (39)

Americká herečka má dospívající dceru Matildu se zesnulým Hethem Ledgerem. V roce 2018 se znovu vdala, ale sňatek se skladatelem Philem Elverunem vydržel jen necelý rok. Michelle se ovšem brzy po rozvodu seznámila s režisérem Thomasem Kailem, brzy následovaly zásnuby a už na konci jara se jim narodí přírůstek.

Michelle Williams
Michelle Williams | Zdroj: profimedia.cz

Milla Jovovich (44)

Ukrajinská herečka oznámila své těhotenství zkraje srpna na sociálních sítích. Svěřila se fanouškům, že je ve třináctém týdnu a že vzhledem k jejímu věku a předchozímu potratu se snažila udržet těhotenství co nejdéle v tajnosti. Zároveň napsala, že čeká znovu holčičku. Její manžel, režisér Paul W. S. Anderson, tak doma brzy bude mít čtyři holky. Společně mají ještě dvanáctiletou Ever a čtyřletou Dashiel.

Iskra Lawrence (29)

Narozdíl od herečky Milly Jovovich čeká mladá plus size modelka Iskra Lawrence svého prvního potomka. Těhotenství oznámila na svém Instagramu na začátku listopadu společnou fotografií se svým přítelem, na které drží těhotenský test. Miminko by se mělo narodit koncem února.