...

... Zdroj: profimedia.cz

Herečka Kerry Washington má vlastní kosmetickou značku. Cena vás překvapí!

Hvězda dramatického seriálu Skandál, Kerry Washington (41) už dávno všem dokázala, že je skvělá herečka a silná osobnost, která bojuje za práva žen. Teď se rozhodla zdolat další metu. Vytvořila vlastní kolekci kosmetiky, která sklízí obrovský úspěch. Čím je tak výjimečná?

Kerry Washington je už od roku 2013 tváří známé americké značky Neutrogena. Letos pro ně vytvořila dvě multifunkční paletky na oči a obličej. Podle herečky je dekorativní kosmetika často nepraktická. Proto se při vymýšlení paletek zaměřila především na jejich funkčnost a univerzálnost. Také trvala na tom, že musí být cenově dostupné a určené pro všechny typy žen.

Kerry se inspirovala přirozenou ženskou krásou, proto v paletkách nenajdete žádné výrazné barvy ani lesklé či třpytivé odstíny. Paletky mají svými jemnými tóny pouze podtrhnout krásné ženské rysy. První paletka s názvem Essential Cheek v sobě ukrývá matný bronzer v terakotovém odstínu, matnou korálovou tvářenku a rozjasňovač v barvě champagne.V druhé paletce Essential Eye najdete pět matných očních stínů od béžové až po čokoládově hnědou. Obě paletky stojí okolo 10 dolarů, to je v přepočtu zhruba 200 korun.

#Repost @neutrogena 5 blendable, buildable eye shadows and 3 multitasking cheek shades curated by @KerryWashington. Need we say more?! Exclusively at @UltaBeauty & Neutrogena.com. #NeutrogenaxKerry

Příspěvek sdílený Kerry Washington (@kerrywashington),Dub 18, 2018 v 11:26 PDT

Kerry je pro své paletky tou nejlepší reklamou. Sama je před uvedením na trh intenzivně používala, aby si byla opravdu jistá, že budou perfektní. Světoznámá make-up artistka celebrit Carolina Gonzales ji s nimi nalíčila například na letošní oscarový večírek Vanity Fair.

#AboutLastNight #VFOscars Makeup @carolagmakeup Hair @takishahair Styling @josephcassell1 Manicure @tombachik

Příspěvek sdílený Kerry Washington (@kerrywashington),Bře 5, 2018 v 1:11 PST

Hi!!!! My “Essential” palettes are on shelves at @UltaBeauty TODAY!! #NeutrogenaxKerry #ProudCreativeConsultant

Příspěvek sdílený Kerry Washington (@kerrywashington),Dub 22, 2018 v 9:51 PDT

U nás k dostání zatím nejsou. Ale třeba se brzy dočkáme.