wearetwinset.com

wearetwinset.com Zdroj: wearetwinset.com

Dvojčata, která ovládají Instagram! Britské novinářky, švédské modelky i palestinské DJky!

Twinfluencer – pokud se jím chcete stát, potřebujete k tomu dvojče, cit pro módu a něco, v čem opravdu vynikáte! A přesně tohle mají dvojčata, která se vám dost pravděpodobně často objevují ve vybraných příspěvcích na Instagramu. Seznamte se s nimi!

Simi & Haze

Počet sledujících: 901 tisíc

Palestinská dvojčata Simi a Haze jsou obě DJky, a tak díky svému povolání cestují po celém světě. Obě mají vášeň pro vintage módu i módu obecně, což dokazuje to, že už ve čtrnácti letech navštívily první prestižní přehlídku Dior. A jelikož mezi jejich nejlepší kamarádky patří Gigi Hadid a Selena Gomez, není tak těžké se dostat mezi "elitu".

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Those of you who have been following us for a long time know what a significant part of our lives and careers Karl has been. What an honor to have spent so many years as part of the Chanel family. One of our favorite memories is the day we almost missed our midterms to stay in Paris and shoot for the Little Black Jacket. The privilege we had to watch him work for hours will forever give us creative fuel. Thank you Karl for your boundless imagination and and for being the vanguard of what it means to ceaselessly reinvent yourself without ever straying away from your ethos 🖤. You will be missed 🖤

Příspěvek sdílený ⚡️Simi & Haze⚡️ (@simihaze),Úno 19, 2019 v 1:37 PST

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 6

Jessie & D'Lila

Počet sledujících: 315 tisíc

Dvanáctiletá dvojčata rappera Puff Daddyho jsou považována za novodobé Olsenky. Postupně se stávají úspěšnými youtuberkami, prorážejí ve světě modelingu a dokonce společně vytvořily vlastní kolekci prázdninového oblečení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy Birthday to the best Brother ever🎉Love you sooo muchhh Christian 💙@kingcombs💙

Příspěvek sdílený THE COMBS TWINS (@the_combs_twins),Dub 1, 2019 v 7:55 PDT

Pokračování 3 / 6

Ami & Aya

Počet sledujících: 235 tisíc

Pokud sledujete street style z prestižních týdnů módy po celém světě, určitě jste si všimli kontroverzních japonských dvojčat, která si žádnou z velkolepých přehlídek nenechají ujít. Ami a Aya nejprve prorazily jako zpěvačky v Japonsku, později začaly více vystupovat v Americe. Jejich typický módní styl je nepřehlédnutelný, stejně jako jejich zářivě růžové vlasy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🐯🖤🐯 た だ い ま 。🇯🇵

Příspěvek sdílený AYA(AMIAYA) (@ayaxxamiaya),Čen 13, 2019 v 7:13 PDT

Pokračování 4 / 6

Ellie & Daisey

Počet sledujících: 161 tisíc

Americká dvojčata odstartovala svou kariéru účastí v soutěži krásy a pak už fanoušci jen přibývali. V současné době pracují na vlastní značce s názvem Odolls Collection, kterou chtějí brzy představit světu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Constantly in our own imaginary world, making it a reality. @theodolls

Příspěvek sdílený ODOLLS (@theodolls),Čec 9, 2019 v 3:55 PDT

Pokračování 5 / 6

Elizabeth & Victoria

Počet sledujících: 144 tisíc

Švédská dvojčata září hned v několika "oborech". Jejich jména jsou známá v modelingu, obě se věnují psaní, blogují a jsou hvězdy sociálních sítí. Objevily se například v kampaních pro Nike, H&M nebo Calvin Klein. Jsou považovány za švédské IT girls.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dear ambivalent Swedish summer...☀️🌤🌧🌩🌦 @calvinklein #mycalvins #sponsored

Příspěvek sdílený Elizabeth/Victoria Lejonhjärta (@lejonhjerta),Čec 17, 2017 v 11:09 PDT

Pokračování 6 / 6

Sarah & Philippa

Počet sledujících: 132 tisíc

Anglická dvojčata, která pracují jako módní stylistky a redaktorky, přináší ve svých příspěvcích opravdu pořádnou dávku inspirace. Philippa aktuálně čeká miminko, a tak na jejich Instagramu najdou tipy (nejenom) na outfity i nastávající maminky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

3 hot but happy little ladies 🥰

Příspěvek sdílený Sarah & Philippa (@wearetwinset),Čen 29, 2019 v 1:42 PDT