Video placeholde

Chytré ženy? Jedině ty po menopauze! Co dalšího nás zvedlo ze židle?

Taky vás fascinuje, když jsou některé ženy jsou tak chytré, že to dotáhnou až na premiérky? Nás ne. Ale najdou se mudrlanti, kteří takovou pitomost klidně řeknou nahlas. Prasák týdne nemohl být jasnější. Ale naši pozornost si zasloužili i jiní, kteří se právem dostali do našeho pořadu. Dejte si další díl! 

Zaujala nás debata na téma, kdy už je pozdě vytahovat pět, deset, čtyřicet let staré znásilnění, protože už je to promlčené a vlastně, jako by se to nestalo. To si vážně nemyslíme. A to, že byl někdo násilník v sedmnácti a v padesáti už by to - snad - neudělal, to asi není omluva, že ne?

Ale i méně drsné věci jsou svým způsobem hnusně stereotypní. Třeba názor, že babičky jsou dobré leda k tomu, aby šetřily vnoučatům do štrozoku, nebo mozkový zkrat, po němž kreativec k reklamě na léčbu hemoroidů přidá pěknou vyšpulenou prdelku! Pořad Branky, body, kokoti se vážně nemusí bát, že by nebylo o čem točit.

Podpořte náš pořad v hlasování o Křišťálovou lupu. Nominovali jste nás do dvou kategorií z těch, o kterých rozhoduje veřejnost. Díky!

Hlasovat můžete zde!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tvl, ale kde na to vzít čas?🤯 #staykokot #dikykluci #misogyny #feminismus #čarodějnice #ničitelky #vražedkyně #lesby #feministky #timesup #brankybodykokoti

Příspěvek sdílený Branky, body, kokoti (@branky_body_kokoti),Srp 4, 2018 v 4:46 PDT

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>