Video placeholde

Hana Mašlíková: Doufám, že s manželem najdeme cestu, jak fungovat dál

Kdysi měla nálepku blonďaté modelky s velkými ňadry. Pak se stala televizní moderátorkou, fitness trenérkou a dnes i žádanou influencerkou na sociální síti Instagram, kde se svými fanoušky sdílí radosti i strasti ze svého života. Neváhala svěřit i to, že se s manželem a otcem jejího syna, Andrém Reindersem, rozcházejí. Jenže dnes spolu opět bydlí a fungují jako rodina. Tak jak to tedy je?

Přestože už s manželem nějaký ten pátek pár netvoří, před synem se snaží o rodinnou pohodu a společně jezdí i na dovolenou. Lehké to není. Nemožné však také ne. Podle Hanky Mašlíkové je nejdůležitější udržet emoce na uzdě. „Ublížili jsme si a rozešli jsme se. Pořád jsme ale rodiče, a tak se snažíme domluvit. Manžel se po osmi měsících dokonce vrátil zpátky do našeho domu. Malému jsou sice teprve čtyři roky, ale pořád se ptal, kde je tatínek a proč s námi není. Trápilo nás to, a tak manžel přišel zpátky. Není to bez dramat, bez hádek, ale ty vám samozřejmě na sociální sítě dávat nebudu. Snažíme se držet v jakžtakž poklidném módu a uvidíme, jak to bude dál,“ přiznala moderátorka, která si zatím nedokáže představit, že by si jeden nebo druhý našel nového partnera.

TIP NA VIDEO: Rozhovor s Hankou Mašlíkovou o cvičení, zdravé stravě i hejtrech na Instagramu

Video placeholde

S manželem se totiž mají pořád rádi. Potkali se velmi dávno, roky byli přátelé a teprve pak spolu začali žít. Dlouho byli jeden druhému vším. A právě to dvojici nejspíš drží při sobě. „Možná kdesi hluboko doufáme – za manžela teda mluvit nemůžu, ale já doufám – že kvůli malému najdeme cestu, jak společně fungovat dál. Jestli skutečně najdeme, to neumím říct, ale já pro to dělám maximum,“ svěřila se Hanka, která má kvůli rozchodu denně plnou schránku vzkazů od svých obdivovatelů.

Znovu se zamilovat? Ano i ne

Když totiž před časem na sociálních sítích zveřejnila partnerské problémy a oznámila, že se s Andrém rozcházejí, začaly jí okamžitě přicházet pozvánky na rande, a to i od společných známých z blízkého okolí. „Jako by se osmělili a řekli si, aha, rozcházejí se, tak teď už je o. k. to zkusit,“ říká šokovaně. Na podobné nabídky však Hanka nereaguje. Do budoucna však doufá, že lásky ještě bude schopna. Obavy tam však jsou. „Věřím, že zamilovat se člověk může v jakémkoli věku. Spíš mám pochybnosti, jestli už nemám příliš velká očekávání. Jestli by se našel někdo, kdo by dokázal zapadnout nejen ke mně, ale taky k mému synovi, koni, psům, k celému tomu balíčku, kterým teď jsem,“ říká Hanka s tím, že případný člověk ji bude muset umět milovat i s jejím synem a zvířectvem. „Jinak to nebude fungovat. To vím,“ tvrdí rozhodně.

Více o Hance Mašlíkové se dočtete v otevřeném rozhovoru v novém vydání časopisu Dieta. Koupit ho můžete v naší on-line trafice iKiosek.cz. Dnes objednáte, zítra ho máte ve schránce. A doprava je zdarma.

Hanka Mašlíková
Hanka Mašlíková | Zdroj: časopis Dieta