.

. Zdroj: internal

12 věcí na ženách, kterým muži nemohou odolat

Ženy si neustále lámou hlavu s tím, co se mužům líbí. Přetvářejí své tělo i mysl, aby byly hodny mužské pozornosti a konečně ulovily pana Božského. Takže, čemu nedokáží muži odolat?

Sedíte s kamarádkami nad třetí sklenkou vína a snažíte se přijít na to, čím je pro muže žena neodolatelná. Jak to, že Renata z účtárny se stylem nula, s boky Venuše a pihami sotva promluví, má za sebou frontu nápadníků. A vy s krásnými vlasy, štíhlou postavou a postem manažerky ne.

Časopis Bright Side tuto otázku položil řadám mužů. Ani nám to nedalo a vyzpovídaly jsme muže v našem okolí. K jakému výsledku jsme všichni dospěli? V mnohém budete překvapená.

1. Laskavost

Když muži zvažují dlouhodobý vztah, vždy si všímají na ženě, jak se chová ke svému okolí. Co pro lidi kolem sebe dělá, jak je pozorná, zda umí naslouchat potřebám druhých, dokáže respektovat a vážit si jich.

2. Umět si poradit v nepříjemné situaci

Ukázalo se, že pro muže je důležité, jak se žena zachová v neočekávané situaci. Když dokáže přiznat chybu, požádat o pomoc, zůstat klidná, je pro muže hodna obdivu víc než ta, která se rozčiluje či chce situaci shodit.

3. Nehty

Mnoho žen si myslí, že nikdo kromě manikérky se o jejich nehty tolik nezajímá. Zdá se však, že muži oceňují dobře upravené ruce (ačkoli si možná nevšimnou přesné barvy laku na nehty nebo tvaru nehtů). Péče o ruce, jak přiznávají, jim ukazuje, jak se o sebe žena stará.

4. Emocionální naladění

Podle mužů jsou jedním z nejnepříjemnějších ženských typů dívky s negativním pohledem na svět. Muži si všimnou všeho, co vás v životě tíží, a i vaší zhoršené nálady: špatná práce, hádky s rodiči, strádání kvůli nesplněným snům. Taková žena nevyzařuje pozitivní energii, a proto ji začínají hledat jinde. To je důvod, proč se snadno okouzlí šťastnými ženami, které si dokáží užít života. Myslíte si, že své trápení úspěšně tajíte a navenek jste samý úsměv? Mýlíte se, je to vidět. Nejen kvůli mužům, ale zejména pro sebe se naučte nacházet drobné radosti v každodenním životě. A šťastná záře přijde sama.

Pokračování 2 / 3

5. Finanční podmínky

Ženy dlouho usilovaly o rovnost práv a dostaly ji. To je důvod, proč nejen ženy se dívají na finanční situaci mužů, ale i naopak. Ano, toto téma je velmi delikátní, ale důležité. Proto se ujistěte, že se muži ptají na vaše finance, a to ne ze zvědavosti, ale aby vyvodili jisté závěry. Pokud vyděláte více peněz než on, může potřebovat nějaký čas, aby pochopil, jestli je schopen čelit takové situaci. Mnoho mužů bohužel takovou situaci nedokáže ustát a cítí se méněcenní. Pokud vyděláte méně než on, pak bude možná potřebovat zjistit, zda váš zájem o něj není pouze finanční povahy.

6. Sebevědomí

Muži chtějí zahrnovat ženy komplimenty a rádi vidí, že si žena je vědoma své duševní i fyzické krásy a jejich slova ji těší. Naopak nemají rády ty, které zanedbávají a zpochybňují svoji krásu a potřebují neustále uklidňovat a přesvědčovat, že jsou krásné, chytré, zkrátka si nevěří. Nikdo není dokonalý, ale tím, že si žena věří, kompenzuje i zdánlivé nebo skutečné vady na kráse. Tím, že se nad to povznese, se stává hezkou ženou, po které muži touží. Na tomto bodu se shodla většina dotázaných mužů.

7. Postoj k ostatním ženám

Kolem vás prošla hezká žena a vy jste ji sjela nevraživým pohledem a ještě jste utrousila jízlivý komentář? Buďte si jista, že si toho váš muž všiml. A jeho interpretace nejspíše zní: Asi jí závidí a možná má nějaké komplexy. Vztah k ostatním ženám muže velmi zajímá. Skrze tento vztah totiž ukazujete svůj charakter.

8. Boty

Říkáte si, co je na nich hodno obdivu? Muži si velmi pozorně všímají ženy, o kterou mají zájem, a to od nehtů až po boty. Nebojte, nesnaží se identifikovat návrháře či značku ani zda vám ladí s kabelkou, či ne, spíše je zajímá, jak pohodlně se v nich cítíte. Jak působí vaše chůze, zda jste si jistá v kramflecích, nebo z vás vyzařuje nervozita a touha se co nejdříve přezout.

Pokračování 3 / 3

9. Počet přátel

Pro muže je důležité, aby jejich přítelkyně měla svůj vlastní život se skutečnými přáteli, s nimiž prošla ohněm a vodou.

10. Smích

Tenhle bod nepotřebuje upřesnění. Muži mají jasno. Ženy, které se nebojí ukázat své emoce, vždy muže okouzlí.

11. Smysl pro humor

Když vám muži popisují perfektní dívku, nesmí u ní chybět smysl pro humor. Ty, které si dokáží udělat legraci samy ze sebe nebo i rády vtipkují, působí uvolněněji a pro muže jsou moooc atraktivní.

12. Jasný cíl

Žijeme ve světě plném událostí a možností. Máme bláznivé sny, plány, usilujeme o dosažení svých cílů, hledáme inspirace a přesně takovou ženu chce mít moderní muž. Pasivita a lenost ženy, která nemá sny a plány, žádné nadšení, odvádí muže do zcela jiných lovišť.