Jídla podle Andrey.

Jídla podle Andrey. Zdroj: Instagram

Jídla podle Andrey.
Jídla podle Andrey.
Andrea Poděbradská
Jídla podle Andrey.
Jídla podle Andrey.
6
Fotogalerie

Andrea Poděbradská: Už od malička jsem vařila s babičkou

Také druhá pětice semifinalistek soutěže Restart s Dietou stojí na začátku velkého hlasování a s napětím očekává, koho vy, naši čtenáři a fanoušci zdravého životního stylu, pošlete do velkého finále. Budou se snažit přesvědčit vás, že zdravé vaření není nuda a že jde o zábavu, hru, nadšení a energii, kterou můžete s láskou servírovat na talíři. Alespoň ony to tak na svých sociálních sítích mají. Baví je vařit nejen pro sebe, ale i pro své blízké a přátele a o své recepty se rády podělí.

Patronem kategorie FOOD se stal jeden z nejlepších českých šéfkuchařů Radek David. Co pro něj „RESTART“ znamená? „Restart je pro mě totální životní změna,“ prohlásil s úsměvem. Pojďme si společně ukázat, že vaření je radost, motivace, láska a zdravý život. A že si ho můžeme užít. Našim soutěžícím zatím držíme palce při hlasování a představujeme jednu z pětice finalistek.

Andrea Poděbradská

IG: @inspirationfoodcz, FB: @inspirationfoodcz

Moje profese: Nyní jsem na rodičovské dovolené, ale jinak jsem HR specialista.

Do Restartu s Dietou jsem se přihlásila, protože jsem to chtěla zkusit. A taky trošku z hecu od kamarádek. Vůbec jsem nedoufala, že se dostanu do semifinále. Už od malička jsem vařila s babičkou. Recepty jsem začala sdílet s ostatními, protože jsem si založila účet na IG, který jsem pojala jako svůj diář, kam si vše kolem jídla zapisuju.

Ráda nakupuju potraviny a soustředím se na čerstvé a lokální suroviny. Mám vytipovanou farmu, kam jezdím pro ovoce a zeleninu, a chodím i na farmářské trhy. Ráda vařím lowcarb, cukrfree, vegan a vegetarian. Dělám ale i klasiku, protože jak dcerka, tak partner milují omáčky a knedlíky.

Baví mě vymýšlení receptů, zkoušení ingrediencí, foodstyling, focení i samotné vaření. Nové ingredience jsou vždy výzva, a pokud mi sednou, zařadím je do našeho jídelníčku. Moji sledující u mě najdou spousty receptů a inspirace, co vařit. Místa, kam zajít pro dobré jídlo nebo suroviny. A také recepty, které vařím dcerce. Myslím, že sledující baví zdravé recepty, hlavně tedy lowcarb.

Více se o Andree dozvíte v následujícím videu:

Video placeholde

A vy teď máte šanci podpořit tu, která je vám nejvíce sympatická, svým hlasováním. Tři s největším počtem hlasů pošlete do finále, ve kterém půjde o titul Restart roku.

Hlasovat pro svoji favoritku můžete od 24. 3. do 10. 4. zde. A kdo jsou další semifinalistky v kategorii FOOD?