Pro letošní vydání zvolil Petr Casanova téma Jak mít pozitivnější rok.

Pro letošní vydání zvolil Petr Casanova téma Jak mít pozitivnější rok. Zdroj: First Class

Máte někoho, na kom vám opravdu záleží? Tak mu dejte to, co mu pomůže

Neužitečných darů už bylo dost. Letos svým blízkým věnujte motivaci k tomu, aby se celý rok posouvali k pozitivnějšímu životu. 

Prožívá váš blízký těžké chvíle v soukromí, práci? Trápí to i vás? Chcete, aby měl vždy po ruce maličkost, která bude jeho první pomocí – psychologem, kterého v nejtěžší chvíli ocení? A chcete, aby si na vás vzpomněl pokaždé, když mu dárek pomůže?

O tom je Vánoční speciál Petra Casanovy, známého autora mnoha knižních bestsellerů. Obsahuje více než 100 stran pro nejtěžší okamžiky. Pro chvíle, kdy bude důležité negativní myšlenku vyměnit za pozitivní. Pro chvíle, kdy se člověk bude rozhodovat, jestli se dokáže povznést nad každodenní bolest a vidět tu zkušenost z nadhledu.

Vánoční speciál je tu pro naše blízké. Ukáže jim, jak nám na nich záleží. A také jim umožní, až přijdou temné fáze roku, které budou potřebovat zvládnout, aby to dokázali sami a s bravurou. Posílí je to. Tak jako nás. Nepředávejte zbytečnosti, ale něco, co bude ostatním užitečné.

Vánoční speciál se na stáncích zpravidla moc neohřeje.
Vánoční speciál se na stáncích zpravidla moc neohřeje. | Zdroj: First Class

O čem to tentokrát bude

Pro letošní rok Petr Casanova zvolil téma Jak mít pozitivnější rok bez ohledu na to, co se bude dít. Nikdo z nás totiž nedokáže ovlivnit všechno, co se mu stane, ale všichni dokážeme vždycky ovlivnit to, jak k tomu přistoupíme. Všichni chceme uspět. Dojít dál v kariéře, mít víc času na blízké, být spokojenější.

Ale život není procházka růžovým sadem. Život je o překážkách, které cestou k cíli musíme každý rok překonat. A čím víc jich je, a čím vyšší překonáme, tím šťastnější pak jsme. Ano, ty překážky mají svůj smysl. Dokážeme se přes ně dostat. Ale musíme mít důvod, energii, motivaci. Nesmíme rezignovat.

Pro letošní vydání zvolil Petr Casanova téma Jak mít pozitivnější rok.
Pro letošní vydání zvolil Petr Casanova téma Jak mít pozitivnější rok. | Zdroj: First Class

Nadělte opravdovou podporu

Když darujete Vánoční speciál, tak můžete být svým blízkým neustále nablízku a pomoct jim překonat složité chvíle. Ačkoli zažijí rány osudu, které budou těžko prožívat, tak u sebe budou mít podporu, aby se s nimi mohli vyrovnat. Je to unikátní dárek, který opravdu pomůže, a hlavně bude pomáhat po celý rok.

Vánoční speciál můžete pořídit za zvýhodněnou cenu v předprodeji na našem webu. Vyřešte dopředu každoroční dilema, co užitečného věnovat tomu, na kom vám opravdu záleží. Je to dárek "za pár korun", ale věřte, že přijdou chvíle, kdy bude k nezaplacení.

S objednáním neváhejte, první výtisky budou k dispozici už v listopadu a každoročně je Vánoční speciál vyprodaný během pár týdnů. Už nikdo se nemusí na Vánoce cítit osamělý. Věnujte jedno vydání každému, kdo je pro vás důležitý. Všechno ostatní speciál poví za vás.