Manuál pro šťastný život

Manuál pro šťastný život Zdroj: Archiv Moje psychologie

Anna Geislerová: Nejsem vždy stoprocentně zenová a šťastná

"V některých chvílích si opravdu bývám vědomá toho, že štěstí není nic automaticky daného. Je to schopnost radovat se z toho, co se právě teď děje. A mohou to být dvě vteřiny nebo hodina," svěřila se Anna Geislerová časopisu Moje psychologie, co pro ni osobně znamená štěstí. A zároveň přiznává, že ne vždycky se to daří a plouží se životem stejně banálně jak všichni ostatní.

Co znamená štěstí pro Terezu Maxovou, Ondřeje Sokola, Helenu Houdovou a další známé osobnosti? Nejen to se dočtete v novém speciálu časopisu Moje psychologie "Manuál pro šťastný život".

Možná si říkáte společně s šéfredaktorkou Bárou Šťastnou, zda je možné mít na štěstí nějaký „manuál“. Samozřejmě, že ne. Název je trochu nadsázkou. Časopis je jakýmsi průvodcem po všedním životě každého z nás. Přináší inspiraci, jak můžeme svůj každodenní život zlepšit.

„Chceme čtenáře přesvědčit, že štěstí není jakási konstelace šťastných okolností nebo muška jenom zlatá, kterou můžeme jen toužebně vyhlížet. Naopak: Jestli jsme šťastní, či nešťastní, závisí do značné míry na nás samotných, máme to ve svých vlastních rukou,“ říká Bára Šťastná. „A na stránkách Manuálu se snažíme ukázat nejrůznější způsoby, jak žít o něco šťastněji.“

Manuál šťastného života je rozdělený do tematických kapitol, z nichž každá se zabývá nějakou oblastí našeho života: Šťastná mysl, Šťastné tělo, Šťastné vztahy, Šťastně v práci a Šťastně doma. Šlo nám o to ukázat, že štěstí nemusíme prožívat jenom o víkendu, o Vánocích nebo na dovolené, ale kdykoli. Třeba i v pondělí ráno, když čekáme na autobus do práce.

Speciál Štěstí časopisu Moje psychologie je právě teď k dostání. Můžete si ho také objednat prostřednictvím SMS – za stejnou cenu vám přijde až domů!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MPSTESTI mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MPSTESTI Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 99 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz, www.platmobilem.cz.

Manuál pro šťastný život
Manuál pro šťastný život | Zdroj: Archiv Moje psychologie