Video placeholde

Jitka Boho: Nejsem k sobě ošklivá, ale zas tak moc se nežeru

Spousta lidí ji má stále zafixovanou jako bývalou missku a modelku. Jitka Boho, která zanedlouho oslaví třicetiny, však do nové dekády vstupuje jako úspěšná zpěvačka a vyhledávaná moderátorka. Jaká byla její cesta za snem? A jak se pere s předsudky?

Je krásná, tak musí být i hloupá. Logické, ne? Právě takovým předsudkům společnosti musí odjakživa čelit Jitka Boho, které se tak trochu omylem podařilo uspět v soutěži krásy a následně si vydobýt místo na přehlídkových molech. Jenže kariéru v modelingu nikdy neplánovala. Jejím snem bylo stát se zpěvačkou. „Moc jsem chtěla prorazit mezi hudebníky. A protože jsem předtím absolvovala dvě regionální soutěže krásy, které jsem vyhrála, rozhodla jsem se přihlásit do Miss, kde jsem chtěla ve volné disciplíně předvést, jak zpívám.“

TIP NA VIDEO: Poslechněte si rychlou zpovědnici Jitky Boho

Video placeholde

Ve vítězství v národní soutěži krásy brunetka nedoufala. Věděla, že je hezká, ale na korunku ne dostatečně. Zkrátka věřila, že by si jí mohl všimnout někdo z hudební branže. „Jestli něco umím, tak vidět se realisticky. Jsem pěkná, ale malá. Vážně bych si přála být vyšší. Mám hezký obličej, ale jemné a na údržbu dost pracné vlasy, které musím každý den mýt, upravovat, znáte to… Občas se ráno podívám do zrcadla s pocitem: Teda, ty jsi vyblitá jak zelí! Nejsem k sobě ošklivá, ale příliš se nežeru,“ směje se Jitka, která si svůj muzikantský sen nakonec vybojovala.

Budoucnost předpověděly karty

V poslední době má ale Jitka Boho nejvíc práce jako moderátorka. Přesně, jak jí kdysi předpověděla kartářka. „Tenkrát mi řekla, že zpěv bude pravděpodobně spíš koníček, ale že mě hlas živit bude. Nechápala jsem to, ale teď se ukazuje, že měla pravdu,“ usmívá se mladá maminka, které post moderátorky naprosto vyhovuje.

Více o Jitce Boho se dočtete v otevřeném rozhovoru v novém vydání časopisu Dieta. Koupit ho můžete v naší on-line trafice iKiosek.cz. Dnes objednáte, zítra ho máte ve schránce. A doprava je zdarma.

titulka Dieta - 11/21
titulka Dieta - 11/21 | Zdroj: časopis Dieta